Приятная персона
Приятная персона
Знавець
Відгуки Приятная персона
Коментарі Приятная персона
Отримано лайків
0 Like
Приятная персона

PURINA ONE® MINI

Тестування у нас почалося набагато пізніше ніш у інших , нажаль наша Нікуся захворіла.Спершу вона не дуже хотіла їсти новий корм, але думаю це було зумовлено тим що вона перехворіла і взагалі відмовлялась від їжі , але з рештою почала їсти нормально і повністю з'їдає свою порцію вилизуючи миску до чистоти. Сьогодні у нас 7 день тестування, собачка повністю переведена на корм PURINA ONE® MINI. У неї відсутні будь-які прояви алергії чи розлади з боку системи травлення, вона грайлива, активна, жвава і постійно бігає біля баночки в якій ми тримаємо корм, випрошуючи ще порцію. Можна зробити висновок що їй подобається. Щодо самого корму, приїхав він у 2 упаковках сухого корму та 3 пакетики вологого, на упаковочках сухого корму зручна застібка , яка допомагає зберігати корм свіжим. Корм не має різкого хімічного запаху, корм маленький, собачці зручно його їсти (навіть наша кицька трошки підкрадала у Нікусі з тарілки, вона оцінила цей корм хоч і експертом стала самостійно). Будемо тестувати далі. Дякуємо за таку можливість)
У відгука 0 коментарів
Приятная персона
В список учасників я не потрапила, але мені дуже цікаво, що ж отримають у пакунках наші експерти. З нетерпінням чекаю перших відгуків та рецептів смаколиків приготованих з допомогою продукції Dr. Oetker)Бажаю всім удачі)
У відгука 1 коментар
Приятная персона
Всім доброго ранку) сьогодні 15-й день як моя Нікі смакує Optimeal. У неї все чудово, бігає, радіє життю і з нетерпінням чекає коли її погодують) Дуже дякую за можливість ознайомитись з цим кормом. Я писала раніше , що нам було важко підібрати корм, але завдяки тестуванню я знаю чим годувати Нікусю. За 2 тижні тестування не було ні розладів травлення, ні алергій, ні відмови від корму(навпаки, апетит більше ніж відмінний). Собачка жвава, грайлива, енергійна. В підсумку можу сказати що буду купувати Optimeal і надалі, попри всі плюси які помічаю я, найкращий і найбільш вагомий показник - це Ніка яка з задоволенням їсть свій корм) P.S: відгук на сайті Pethous залишила.
У відгука 0 коментарів
Приятная персона
Сьогодні 8-й день тестування для нашої Нікі, я її вже повністю перевела на корм Optimeal Privilege. Відповідну порцію собака з'їдає одразу, не відходячи від миски ні на секунду. Від самого початку тестування і до сьогоднішнього дня не було ніяких алергічних реакцій, розладів травлення чи відсутності апетиту на новий корм. Собачка здорова, активна, з гарним апетитом. Щодо самого корму:в тубусі корм добре зберігається, гранули мають зручний розмір для собак малих порід, не має різкого запаху притаманного деяким заводським кормам, склад корму теж порадував, високий вміст м'яса та відсутність глютену.
У відгука 0 коментарів
Приятная персона
Ого, на сайті тестування за тестуванням і що далі то краще) Моїй ,,старушці,, LG 11 років і вона доживає свої дні, пере як може, скажем так, з останніх сил, звичайно хотілось би попасти в це тестування, але наврядчи пощастить, в будь якому випадку цікаво буде почитати відгуки , бо вже дуже мені нахвалювали цю фірму друзі, коли стало питання заміни старушки)
У відгука 0 коментарів