Gogolak
Gogolak
Новачок
Відгуки Gogolak
Коментарі Gogolak
Отримано лайків
0 Like
Gogolak
Дякую проекту "На пробу" та компанії Пародонтакс за знайомство з цікавими продуктами. Відтепер будемо купувати щітки та пасти цього виробника. За період тестування були задоволені пастою, головне вона таки діє, на відміну від розрекламованих конкурентів. Ротова порожнина в порядку, хоча були до цього питання: чутливість, та наліт. Про щітку я вже наголошував - вона крута!
У відгука 0 коментарів
Gogolak
Гадаю варто зробити висновки. Модель щітки - це те що я шукав давно. Що подобається: ергономічна ручка, матеріал виконання, дуже зручна у всих положеннях чищення зубів - я в захваті! Паста хороша, структура сучасна, головне діє, чутливість позаду, десна тверді, що і потрібно було від неї. Якісна річ! Але смак я би обрав інший, наприклад менш насичений, але то вже на смак кожного. Дякую за можливість спробувати #naproby_Parodontax ;)
У відгука 0 коментарів
Gogolak
Перше враження: паста воздушна, приємний колір, потрібно на щітку не багато - піниться нормально, не перебор. Смак взагалі кльовий, нагадав дитинство, коли смакували пасти зі смаком вишні та клубніки)) післясмак не дуже, хотілося б просто свіжість, але то суб'єктивно. Щітка супер, ручка ергономічна та зручна, щітка маленька, що важливо! Можу рекомендувати до користування!
У відгука 2 коментарі