olga.bov98
olga.bov98
Новачок
Відгуки olga.bov98
Коментарі olga.bov98
Отримано лайків
0 Like
olga.bov98
Тестувала Ciocco latte з лісовим горіхом та ромом. З лісовим горіхом дуже сподобалась, на смак як розтоплений шоколад, а з ромом для мене не сподобався присмак, але вцілому пити можна. Цікаве тестування, раніше не зустрічала подібного продукту.
У відгука 2 коментарі
olga.bov98
Настала черга тестування какао - готувала його як напій з молоком та готувала на його основі шоколадні кекси. Вцілому все чудово, напій був смачний, те що потрібно в таку прохолодну осінь. Колір тіста і смак укусів був шоколадним, смачним. Аромат апетитний! Чудовий продукт.
У відгука 1 коментар
olga.bov98
Прийшла черга тестування другого рецепту з набору "Романтичний вечір з коханим". Це був пиріг з сливками. З продукції Dr.Oetker використовуються дріжджі та цукор з ваніллю. Цукор дав дуже приємний аромат на всій кухні під час випікання, не відчувалося гіркоти, вцілому все чудово! Завдяки дріжджам тісто добре підійшло, я навіть була сдивована, адже вперше отримала такий хороший результат. Сам пиріг неймовірно смачний, тому на фото лише шматочок ;) Тепер це моє улюблене тісто для пирога, з начинкою можна експериментувати :) Я додала до слив журавлину, бо так підказував настрій. Дякую за рецепт та довіру!
У відгука 2 коментарі
olga.bov98
Спробувала і я Dr. Oetker. Мені попалася коробка-сюрприз для організації романтичної вечері з коханим. Перша страва - рогалики з яблуками і горіхами. Замість мигдалю використала грецькі горіхи. Завдяки кориці з цукром, ванілі та ромовому ароматизатору під час готування відчувався неймовірний запах. Зверху глазурь з лимоном Dr. Oetker, готуюється неймовірно швидко: потрібно лише змішати вміст пакету з декількома ложками холодної води. Самі рогалики на смак неймовірні, глазурь додає приємну кислинку, на відміну від інших виробників, не відчувається ненатуральність. Цукор з корицею та цукор з ваніллю не перекривають смак яблук з горіхами, а лиш доповнюють його. Начинка не надто волога - те що потрібно, тісто смачне. Рогалики швидко зникли, а коханий ще довго дякував :-) Дуже гарна ідея для тестування, все те що потрібно такої осінньої пори, дякую! Рогалики точно ще раз приготую саме з продукцією Dr. Oetker)
У відгука 1 коментар
olga.bov98
Очень хотелось бы поучаствовать, так как разочарована в своих опытах с машинками, первая - компактная, режимы не плохие, но шумная и бьёт током, вторая - течёт и прыгает по всей ванной, как раз в поиске идеальной, а описание Electrolux Perfect Care прямо завораживает, всем удачи!
У відгука 1 коментар