Dawystik
Dawystik
Знавець
Відгуки Dawystik
Коментарі Dawystik
Отримано лайків
4 Like
Dawystik

Мелоксонін спрей #2

Завершила двотижневє тестування Мелоксонін спрей від сайту naprobu.ua.
Мелоксонін спрей - це дієтична добавка природнього походження. Безпечна та дбайлива допомога для людей, які мають проблеми зі сном. Як я 😅
Результати вражають! Спокійний сон, швидке засинання, граний настрій, та загальне приємне враження від участі у проекті )
Використовувала кожний день безпосередньо перед тим як лягти спати. Ефект був з першого ж застосування. Один день на другому тижні довелося пропустити. Але гарний сон зберігся, можна вважати , що засіб має накопичувальну дію.
Ніяких побічних дій, сонливості в день. Повноцінний нічний сон та гарне самопочуття на протязі цих двох тижнів. Гарна ідея із заповненням План Сну, було цікаво вести подібний щоденник своїх пригод )
В цілому вважаю тестування успішним. Засіб чудовий )
У відгука 0 коментарів
Dawystik

Мелоксонін спрей #1

Отримала тестовий набор для гарного і здорового сну від naprobu.ua зі Мелоксонін Спрей. Посилка приїхала швидко) Набор складав флакон зі спреєм та персональний графік сну. Тестування розпочала в той же день )
Ходжу в дені і нічні зміни на роботу, тому маю збитий графік день/ніч та всі пов'язані з цим проблеми із засинанням та повноцінним поновленням після змін. Але мені пощастило, що тестування почалось разом з відпусткою, і я мала змогу за допомогою тестування нормалізувати свій сон)
З першого ж дня застосування, з першого "пшику" спрея , зрозуміла, що трапилось диво) Без зайвих думок, і підглядування в телефон яка година, я спокійно заснула майже одразу як опинилася головою на подушці! Ніч минулася спокійно. Сон був гарний і повноцінний )
Спрей має приємний ненав'язливий смак та запах, флакон з дозатором зручний. Ніяких проблем зі застосуванням. З Планом сну також розібралася швидко, цікава річ ) Вважаю, що такий початок тестування можна оцінити як дуже вдалий ) Вдячна за можливість стати частиною проєкту!
У відгука 0 коментарів
Dawystik

Підсумковий відгук тестування Сироватки та Крему для рук від Avon

За два тижні тестування майже звикла до сильного парфумованого запаху сироватки. Але було б звістно краще без цього звикання) Та той таке ))) Використовувала під крем та декоративну косметику на свята. Жодної несумістності різних косметичних засобів, дяка всесвіту, не трапилось. Навіть навпаки) Все рівненько, гладенько лягаяє на шкіру, тримається добре. Не мала відчуття стягнення, чи аллергічних реакці. Запах від сиворотки зникає швидко, не залишае нав'язливого неприемного відчуття. Змиваеться теж легко, не залишає мясляного сліду на обличчі чи рушниках. Шкіра після використання м'якенька, на дотик приємна. Якогось дуже феєричного перевтілення зі мною не відбулось. Але краса - це кожноденна праця, а не миттевий ефект. Будемо працювати далі) В цілому - дуже задоволена, важаю, що тестування сироватки пройшло успішно і мало позитивний підсумок )
Трошки про крем! Ідеальна консистенція, дуже приємний ненав'язливий запах, швидко вбираеться в шкіру, пом'якшує та зволожує. По роботі маю багато полоскатися в воді, а ще й зима на вулиці. І це був мій порятунок! Шкіра рук в кращому стані, ніж до тестування. Однозначно! Дуже шкода, що крем расфасований в такий малий об'єм. Але проте маленький тюбик може легко поміститися в косметичку, або сумочку) І це теж добре )
У підсумку - Avon, косметика, яка вже багато років нас радує тим, що дбайливо піклується про нашу жіночу красу. І це незмінно ) Незмінна якість і приємні хвилинки, коли можна приділити увагу собі. Провела це тестування з великим задоволенням. Впевненна, що ще неодноразово повернуся до цієї продукції )
У відгука 2 коментарі
Dawystik

Cироватка з вітаміном С «Максимальне сяйво» та Пом`якшувальний крем для рук з ароматом жасмину та гліцерином

Почала тестування три дні тому ) Вже є перші враження!
Сироватка має приємну текстуру та консистенцію. Зручний дозатор. На обличчя лягає рівно, одразу пом'якшує шкіру. Не утворює неприємної плівки, залишає ненав'язливе відчуття липкості після нанесення, але воно швидко зникає) Зверху можна для підсилення ефекту використовувати ще й крем. Баночка маленька, але сиворотка дуже економна, достатньо всього декількох крапель) Шкіра на дотик стає м'яка, відчуття приємні. Жодних алергічних реакцій не відбулось. З недоліків для мене - не дуже приємний та різкуватий запах. Але з цим можна змиритись )
Крем для рук - ідеальний! Маст хев цієї зими. Шкода, що такий маленький тюбик(
До тестування приєдналась мама) Від неї максимально позитивний відгук про продукцію. Буду мати на увазі, що тепер їй можна подарувати від Avon до Новорічних свят )
У відгука 2 коментарі
Dawystik

Итоговый отзыв о Purina DentaLife

Пришло время подводить итоги тестирования вкусняшек DentaLife для чистки зубов у собак от Purina.
Оба такселя довольны) И таксячья мама в моем лице тоже! =)
Если с охоткой, негативных реакций не наблюдалось, положительные тенденции по улучшению состояния зубов присутствовали )
Очень удобные в использовании палочки. Упаковка по 7 штук, зип-застежка на пакете. Никаких крошек раскиданных по дому, что тоже немаловажно) Для своих целей - идеальная штука и в качестве, и в исполнении)
Можем смело рекомендовать и однозначно будем использовать и дальше )
У відгука 0 коментарів