Yulianna1992
Yulianna1992
Експерт
Відгуки Yulianna1992
Коментарі Yulianna1992
Отримано лайків
8 Like
Yulianna1992

Топикрем

З моменту початку тестування користуюсь данними засобом в основному для рук. Специфіка моєї роботи передбачає носіння рукавичок по 4-5 годин. І після мої руки бажають інтенсивного зволоження. Топикрем справляється на усі 100%, руки зволожені. Також користувалася для тіла теж дуже гарно справляється з сухістю. Дякую вам за можливість протестувати даний засіб.
У відгука 0 коментарів
Yulianna1992

Ультразволожуюяе молочко для шкіри

Мої перші враження такі.
Моя робота передбачає бути більшу частину часу в рукавичках. І цього разу помилившись я купила латексні рукавиці опудрені. Після латексних, нітрилових або ж вінілових рукавиць руки в жахливому стані. Сухі, аж до тріщин. Вже тиждень я користуюсь емульсією в якості зволоження шкіри рук. І я задоволена. Шкіра після нанесення чудова. Але трішки дратує відчуття жирності після нанесення. З задачою зволожувати справляється. Продовжу тестувати. У наступному відгуку напишу свої загальні враження
У відгука 1 коментар
Yulianna1992

Trona sensitive

Сьогодні мій відгук про пральний порошок Trona sensitive. Він підходить для дитячих речей, для речей з бавовняних та лляних тканин при температурі від 40 до 90 градусіі. Не містить фосфатів та цеолітів.

Тестувала на дитячій постілтній білизні та речах для щоденного використання.
Так як син ходить до садочку, це брудні речі кожного дня.
Данний засіб чудово видаляє плями від їжі. Речі мають свіжий запах але без нав'язливих ароматів. Тканина після прання м'яка.

Чудово справляється зі своєю задачею. Розхід данного засобу більший ніж 2 попередніх, але у нього і задачі важчі.

Сміло рекомендую усім знайомим.
У відгука 0 коментарів
Yulianna1992

Відгук про пральний порошок TRONA UNIVERSAL.

Цього разу розповім Вам про універсальний пральний порошок, яким можна прати як кольорові так і білі речі.

Тестування проводила на білому. Одяг був з середнім рівнем забруднення. Також були білі носки, а їх я зазвичай перу руками. Цього разу вирішила спробувати в пральній машині.

Мої враження: усі плями відіпрались. Носки стали ідеально чистими, на що я навіть не розраховувала. Таке відчуття неначе нові. Шкода не зробила фото до/ після.
Цей пральний порошок на відміну від TRONA color уже має гранули синього кольору, а основна маса така ж як і в попередньому схожа на тальк.

Результатом прання задоволена на усі 100%.
У відгука 0 коментарів
Yulianna1992

Пральний порошок Trona color

Мій перший відгук буде про пральний порошок Trona color, який надав мені на тестування сайт naprobu.ua.
Почну із зручності : пакет з зіп застібкою, що є дуже зручно, та мірною ложкою, навіть у таких невеличких пакунках по 500грам.
Сам правильный порошок немає різкого запаху, що для мене є абсолютним плюсом, так як не люблю пральні порошки із запахом. Консистенція - дуже мілкий, схожий на тальк, що відрізняє від інших засобів. Кольорові речі з середнім ступенем забруднення відіправ на усі 100%.

Інструкція по використанню зрозуміла.
Досить економний.
Можу рекомендувати на усі 100%. Склад додаю у фото
У відгука 0 коментарів