Марина Сергеевна Мищенко
Марина Сергеевна Мищенко
Експерт
Відгуки Марина Сергеевна Мищенко
Коментарі Марина Сергеевна Мищенко
Отримано лайків
18 Like
Марина Сергеевна Мищенко

Відчуй смак життя з дитинства!

Дуже хотіла потрапити до списку учасників, тому що в синочка почали лізти зубки, він дуже вередливий весь день, хниче. Але і пічкати з самого малечку дитину хімією не хотілось...аж ось нас обрали учасниками тестувати новинку від Альпекід Хепі Дрінк. Тож напишу про перше враження. Зустрічають як-то кажуть "по одежке". Дуже класна кольорова упаковка, 12 зручних дозованих порцій у герметичних саше, у кожному саше по 3 г. Після відкриття саше відчувається приємний аромат ромашки. Готувати чай дуже легко: висипати вміст саше у бутилочку та додати кип'яченої води кімнатної температури, все добре перемішати. І вуаля - чудо засіб готовий.
Оскільки в синочка прорізуються зубки та засіб має природній склад, безпечний навіть для маленьких діток, тому вирішила його спробувати.
Отже, до складу чаю входять лише природні компоненти, а саме:
Ромашка - усуває спазми і має антидепресивну дію.
Меліса - покращує травлення і апетит, має бактерицидну дію і зменшує біль.
Кріп і аніс - усувають метеоризми та болі у животику.
Я давала чай 3 рази на день: зранку, в обід та ввечері протягом трьох днів.
Дитина пила чай із задоволенням, а мама допивала.
Що хочеться відмітити, що дитина стала спокійнішою, стала спати краще та довше. Далі в нас щеплення, обов'язково спробуємо цей засіб.
Хочу подякувати сайту @naprobu.ua за чудову можливість протестувати цю дієтичну добавку, про яку ми навіть не чули.
Дуже раджу молодим батькам і при коліках спробувати цей дієвий та натуральний чай.
У відгука 0 коментарів
Марина Сергеевна Мищенко

Відчуйте смак життя з дитинства!

Отримали посилочку з набором для тестування! В яскравій упаковці міститься 12 полімерних саше. Будемо з синочком тестувати . Здоровий та спокійний сон Малюка - щаслива та весела Матуся!
У відгука 0 коментарів
Марина Сергеевна Мищенко

Комплексний натуральний засіб для діток

Добрий день! У синочка як раз починається період прорізування зубчиків, тому хочеться йому полегшити цей період. Хімією пічкати не хочеться змалку, шукаю тільки лівий засіб з натуральним складом. Дуже хочеться отримати та протестувати.
У відгука 0 коментарів
Марина Сергеевна Мищенко

Завершення тестування киселів Dr.Oetker

Ось і підійшло до завершення наше тестування киселів від Dr.Oetker. Спробувавши різні види та смаки, можу виділити наступне: оскільки з дітьми треба все робити швидко , то мені спобобався кисіль швидкого приготування - залив окропом , перемішав хвилину і вуаля - смачний напій родом з дитинства готовий до споживання, до того ж він зі шматочками фруктів. Сподобався натуральний склад обох киселів, в киселі, який потребує варіння вміст цукру ви можете самі регулювати, але в цьому киселі немає шматочків фруктів.
При приготуванні киселів обох видів складнощів не виникало навіть в 5-річної дитини, киселі вийшли смачні і без грудочок. Донька вперше спробувала кисіль і їй дуже сподобався і сам процес приготування, і перегляд улюблених мультфільмів поїдаючи власноруч приготовлений кисіль.
Дякую @Dr.Oetker_Ukraine та @naproby.ua за можливість поринути в литячі спогади та познайомити доньку з новим для неї, але таким смачним напоєм.
У відгука 0 коментарів
Марина Сергеевна Мищенко

Полуничний кисіль від Dr.Oetker - то любов ❤️

чим асоціюється у Вас кисіль? У мене з дитинством, ми з братом дуже полюбляли його і завжди сварились, хто з'їсть першим. Дякую @Dr.Oetker_ukraine та сайту @Naproby.ua
за чудову можливість спробувати два різні види киселів та обрати свій улюблений смак.
Першим ми тестувати з донькою кисіль швидкого приготування зі смаком полуниці зі шматочками фруктів, саме цей смак обрала моя 5-річна донька.
Отже, хочу розпочати з огляду упаковки: вона візуально дуже приваблива, яскрава, так і хочеться взяти її в руки.
Я завжди при виборі продуктів звертаю увагу на їх склад.
Кисіль має наступний склад: цукор, картопляний крохмаль, 4,7 % сушеної полуниці, регулятор кислотності (лимонна кислота), ароматизатор, екстракт чорної моркви та гібіскусу, вітамін С, сіль, барвник (каротини).
Склад мені сподобався, єдине виробник не вказав який саме ароматизатор використаний. Дуже доречним є наявність в складі киселю вітаміну С , який бере активну участь у формуванні імунного захисту нашого орнанізму, як то кажуть не тільки смачно , але й корисно!
Спосіб приготування дуже простий: у чашку налити 175 мл окропу, висилати вміст патетики та ретельно перемішати, не треба стояти біля плити та варити, на мій погляд це дуже зручно . Допомагала мені в приготуванні моя 5-річна донька, яка впоралася швидко із цим завданням і вже через хвилину коштувала свій перший в житті кисіль, який їй дуже сподобався.
Кисіль вийшов з нереальним ароматом, дуже смачний зі шматочками натуральної полунички, середньої густоти.
Отже, ми з Анютою рекомендуємо кисіль ТМ Dr.Oetker. Дуже класний десерт, особливо під час сімейного перегляду цікавого мультфільму або фільму зимовими вечорами, загоргувши себе в теплу ковдру та приємні спогади дитинства.
У відгука 1 коментар