ternivchanka
ternivchanka
Досвідчений експерт
Відгуки ternivchanka
Коментарі ternivchanka
Отримано лайків
46 Like
ternivchanka

Підсумковий відгук-звіт про Cooker Box від магазину Cooker.

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
Набір для тестування складався із семи вакуумних упаковок, то були шість ковбасних вироби і одна упаковка з м’ясним делікатесом – баликом сирокопченим.
Усі ковбаси - Салтівського м’ясокомбінату, а Дарницький балик - Богодухівського м’ясокомбінату! Усі вироби мали вищий ґатунок, тільки одна упаковка порційної нарізки Італійської сирокопченої ковбаси – перший ґатунок.
Терміни придатності усієї продукції були найкращі! Усе – найсвіжіше, щойно виготовлене, придатне до 24.11.20. Деякі ковбаси були з датою виробництва 25 жовтня, а отримали їх ми вже наступного дня – 26 жовтня! Отже, інтернет-магазин Cooker постачає своїм клієнтам найсвіжішу продукцію! Це заслуговує окремої поваги та довіри до магазину!
Трішки опишу враження від кожного продукту.
Балик «Дарницький» сирокопчений, вир-к Богодухівський м’ясокомбінат. Упаковка - 287 грамів. Маємо гарний шматок м’яса, вирізка, без жил та сала. На смак балик може здатися трішки солонуватим, але нам таке подобається. Текстура м’яса хороша, цей виріб приємно і просто смакувати, і подати до святкового столу цей вишуканий м’ясний делікатес. Мені він дуже сподобався! Може, ще й тому, що я мешкаю у Дарницькому р-ні столиці? )))
Далі розповім про три види порційної нарізки: сирокопчені та сиро-в’ялена ковбаси Салтівського м’ясокомбінату – «Фінська» (ковбаса сирокопчена з м’ясом птиці, вищого ґатунку), салямі «Венеція» (ковбаса сиро-в’ялена із м’яса птиці, вищого ґатунку) та «Італійська» (ковбаса сирокопчена з м’ясом птиці, першого ґатунку). В упаковках десь по 80-85 грамів.
Для мене смак мало чим відрізнявся, може тому, що я зараз хворію. Але у суботу до нас у гості приїздили діти, і ці три нарізки ми поставили на стіл. Наш зять – технолог харчової продукції, він високо оцінив усі три види ковбаси, та найвищу оцінку отримала Ковбаса сирокопчена з м'ясом птиці Італійська, бо у ній найвища складова м’яса і найбільш збалансований смак.
Уся порційна нарізка, яка в суботу лишилася не спожитою, у неділю пішла на піцу (фото додати не можу, бо я просто склала все в контейнер і віддала дітям із собою, а піцу вони робили в неділю у себе вдома, казали, що вийшла ароматна та смачна).
Далі опишу ковбаси напівкопчені (хоч про них я робила окремий відгук-порівняння).
Ковбаса варено-копчена «Сервелат» (вищого ґатунку), вага – 450 грамів (Салтівський м’ясокомбінат). Цю ковбасу з-поміж усіх копчених виробів я оцінила найвище, оскільки склад продукту – 100% м’яса, вищий ґатунок, гарна текстура. І дуже приємний смак. Мені у цій ковбасі смак був просто бездоганним, збалансованим і таким, яким має бути якісна копчена ковбаса!
А от ковбаса напівкопчена "Президентська", теж вищого ґатунку, вага майже 400 грамів (Салтівський м’ясокомбінат) мене розчарувала найбільше з усього набору! У складі м’яса лише 85%, та й те - нижчої якості, присутнє сало та птиця (а слово «птиця» дуже загальне, це можуть бути шкіра та субпродукти абощо…) Цю ковбасу я скуштувала, смак якийсь солодкуватий, ковбаса такою не мусить бути. Текстура неоднорідна, попадалися шматочки, які погано жуються. А ще в одному шматочку я знайшла темно-зелену чи то травинку, чи волосинку... не знаю, що то за вкраплення було, але мені це не сподобалося. Ковбасу з’їв чоловік, йому однаково, яка текстура, аби то була ковбаса! Однак я цьому виробу ставлю найнижчий бал!
У наборі була ще упаковка ніжних та свіжих сосисок «Молочних» (в упаковці на 300 грамів було 19 штук сосисок), вищий ґатунок (Салтівський м’ясокомбінат). Сосиски з чудовим апетитним виглядом, малесенькі і тоненькі, у натуральній оболонці. Думаю, що їх сміливо можна давати діткам! Тим паче, що розмір сосисок дитячий. Мені ці сосиски сподобалися найбільше, бо копчені вироби зараз мені їсти не можна (я хворію, тому ковбаси лише скуштувала по пару шматочків), а от сосиски з’їла всі з великим задоволенням. Перед вживанням я їх все ж таки відварювала, бо без термічної обробки сосиски їсти не звикла.
У тестувальному наборі була ще візитівка інтернет-магазину «Cooker – м’ясо та до м’яса» і магніт у вигляді поросяти, зі спеціальним кодом для сканування, щоб клієнти не губили контактів хорошого магазину м’ясних продуктів. )))
Можу додати, що рекомендую магазин Cooker - онлайн супермаркет, бо всі їхні товари - ковбаси, сосиски, м'ясні делікатеси та інше - найвищої якості! Продукція провідних українських виробників не лише дуже смачна і поживна, а ще й має найкращі терміни продукції (буквально з конвеєра м'ясокомбінату усе потрапляє до рук покупців). Кур'єри онлайн-супермаркету дуже ввічливі, пунктуальні, акуратні, вони дотримуються усіх гігієнічних правил у період карантину: доставляють замовлення у захисних масках та латексних рукавичках, вся продукція упакована у крафтові екологічні пакети і їде до споживача у надійній термосумці. На сайті магазину легко обирати товари, до кожного продукту додано детальну інформацію про склад сировини, вагу, умови виготовлення тощо. Особисто я не зустрічала у столиці онлайн-супермаркету харчової продукції, де було б усе отак бездоганно організовано. Щиро вдячна за можливість протестувати продукцію та оцінити роботу Cooker - онлайн супермаркету! Рекомендую усім цей магазин!
У відгука 0 коментарів
ternivchanka

Битва титанів або Порівняння двох видів напівкопчених ковбас – Сервелату та Президентської.

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
Я не можу назвати себе великим фанатом копчених ковбас, та ще й зараз хворію і мені не можна харчуватися ковбасою. Однак заради дотримання умов тестування, об’єктивної оцінки, яку я мусила лишити набору Cooker Box від магазину Cooker - онлайн супермаркет, і власної цікавості я скуштувала УСЕ, що було в наборі. Також захотілося мені порівняти два види ковбаси у так званих «палках». Ці ковбаси напівкопчені, точніше, одна з них названа варено-копченою, а інша – напівкопченою.
Отож, давайте порівняємо ковбасу «Сервелат» варено-копчену та ковбасу «Президентську» напівкопчену вир-ва Салтівського м’ясокомбінату.
За маркуваннями обидві ковбаси вищого ґатунку. Але «Сервелат» виготовлений за ДСТУ (за державними стандартами, від яких не можна ухилятися), а «Президентська» - тільки ТУ (це технологічні умови конкретного підприємства, і вони можуть варіюватися і змінюватися, коли виробник захоче). Простіше кажучи, ТУ гірше від ДСТУ. Цікаво ще, що на сайті в описі про ковбасу «Сервелат» вказано ці самі ДСТУ, а в описі ковбаси «Президентська» немає жодного слова про ТУ, ця інформація є тільки на упаковці самої ковбаси.
Ось інформація про дані ковбаси, взята з сайту магазину Cooker:

Сервелат ДСТУ ковбаса варено-копчена (Салтівський м'ясокомбінат)
Виготовлена із свіжої охолодженої яловичини вищого гатунку, нежирної свинини і спецій. Все це надає їй гармонійний та знайомий смак. Продукт відповідає нормам ДСТУ.
Склад сировини: м'ясо 100% (свинина жирна, яловичина в/с, свинина нежирна), сіль кухонна, цукор, екстракти прянощів, екстракт мускатного горіха, фіксатор кольору Е250.
Енергетична цінність: 1946 кДж (465 ккал). Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному місці за температури від 0˚С до 6˚С. Упаковка – вакуум, термін зберігання - 30 діб, сорт Вищий.

Президентська ковбаса напівкопчена (Салтівський м'ясокомбінат)
Основна складова ковбаси - жилована нежирна свинина, заправлена спеціально підібраною сумішшю спецій. Смак ковбаси підкорить Вас і зачарує Ваші смакові рецептори.
Склад сировини: м'ясо 85% (свинина нежирна, свинина напівжирна, яловичина 1с, птиця), сало бокове 15%, вода питна, сіль кухонна, добавки комплексні харчові (суміші та екстракти прянощів, екстракт кардамону, екстракт паприки, екстракт часнику, стабілізатори Е407, Е415, Е450, Е451, підсилювачі смаку та аромату Е621, Е627, Е631, цукор, ароматизатор м'яса, консервант Е225, фіксатор кольору Е250).
Енергетична цінність: 1243 кДж (297 ккал). Умови зберігання: за температури від 0˚С до 6˚С. Упаковка – Вакуум, термін зберігання 25 діб, сорт Вищий.

Ви вже побачили різницю у словах про 100% м’яса в «Сервелаті» та всього 85% м’яса у «Президентській»? Уже порахували, скільки Е-шок у другій ковбасі? І взагалі за описаним складом ковбаса з гучною назвою «Президентська» дуже програє ковбасі з досить прозаїчною назвою «Сервелат».
Смакові якості ковбас та зовнішній вигляд теж суттєво відрізняються одна від одної.
«Сервелат» тонша у діаметрі, ріжеться на акуратніші тоненькі шматочки (тобто, в неї однорідна текстура), колір ковбаси на зрізі червоніший (бо у складі лише яловичина та свинина, і одна-єдина Е250, яка відповідає за підсилення кольору, а також ця добавка вбиває мікроби і довше зберігає м’ясо свіжим). Смак у «Сервелату» приємний, яскраво виражений, помірно-солонуватий, без зайвого присмаку. Аромат м’ясний підкопчений.
«Президентська» у діаметрі більша, ріжеться не дуже акуратно, наче сировина погано змелена, тому ніж часом вириває неакуратні шматочки ковбаси. Колір блідіший, ніж у «Сервелату», адже у складі є і сало, і птиця, і сама яловичина не вищого, а 1 гатунку. Е250 присутня і в цій ковбасі. Але окрім цієї Е-шки, тут ми маємо іще 8 інших (в сумі 9 Е-шок): тут вам і підсилювачі смаку, і ароматизатори, і стабілізатори, і консерванти… Навіть ароматизатор м’яса є. Я була розчарована описом складу. Однак склад я прочитала ПІСЛЯ того, як скуштувала «Президентську» на смак. Я яскраво відчувала солодкуватий приторний присмак… Це вказує на не дуже високу якість продукту і на завеликий вміст хімічних домішок. І загалом смак цієї ковбаси мені сподобався найменше з усіх продуктів, представлених для тестування. А ще в одному шматочку, самому крайньому на зрізі пакування, я знайшла якусь дивну темно-зелену чи то травинку, чи волосинку... не знаю, що то за вкраплення було, але мені це не сподобалося.
Ясна річ, що нині консерванти, стабілізатори, підсилювачі смаку та іншу хімію кладуть практично у всі продукти. Але ми самі маємо право обирати: їсти це чи не їсти.
З-поміж двох напівкопчених ковбас я обрала «Сервелат», він у моєму власному тестуванні переміг і за своїм складом, і за привабливим виглядом та приємним смаком. «Президентську» теж ніхто не викинув, чоловік залюбки її поїв і добавки просив. Але тепер коли я в магазині зустріну ці дві ковбаси, то куплю не «Президентську», а «Сервелат»!
Така моя думка як експерта і учасника тестування ковбасних виробів.
А які у вас спостереження? Яка з цих двох ковбас вам смакувала більше - «Сервелат» чи «Президентська»? Мені дуже цікаво дізнатися думки інших учасників тестування щодо порівняння цих напівкопчених ковбас.

Друзі! Хто хоче скуштувати смачну продукцію від Cooker - онлайн супермаркет та ще й отримати знижку 5% від вашого замовлення, пропоную вам скористатися промокодом cookerset_8244 "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker". Це вам подарунок особисто від мене та від Cooker - онлайн супермаркет . Смачних покупок!
У відгука 6 коментарів
ternivchanka

«Саша, де ковбаса?» або Тестування Cooker Box та випробування хворобою.

Продовжую розповідь про моє (закреслено) чоловікове тестування ковбасних виробів із Cooker Box від магазину Cooker.
Коли ти лежиш хворий у дальній кімнаті, а хтось на ничці вдень і вночі тестує (закреслено) жере твою ковбасу, то це вже не тестування, а журба якась.
Вибралася якось я з ліжка, прийшла до холодильника, вийняла Сервелат, нарізала красиво на тарілочку, і пішла на балкон, щоб до ковбаски з хлібом узяти та помити ще й овочів (огірочок-помідорчик-перчик)… Ну скільки мене не було? 3 хв чи 5 хв – не більше. Повертаюся і бачу картину: на тарілці лишилося усього ТРИ шматочки. Якийсь натюрморт для бідних: велика біла тарілка і три шматочки ковбаси. З одного боку столу стоїть чоловік і щось дожовує, з іншого боку сидить кішка і відводить очі…
На моє запитання: «Хто вкрав мою ковбасу???» ці дві скотини кивають одне на одного… У питаннях з ковбасою я більше довіряю кішці! А Саша (чоловік) тепер миє овочі, нарізає мені добавку ковбаси (я попросила до Сервелату додати ще пару шматочків Президентської) і нестиме цей смачний перекус хворій жінці в ліжко!
Бо красти так безбожно зовсім не можна!
Ковбасу свою люби, але й жінку не гноби!
І от після цього перекусу в мене склалося таке собі порівняння двох ковбас, які у наборі Cooker Box були у вигляді палиць – Сервелату та Президентської.
Далі буде!
Друзі! Хто хоче скуштувати смачну продукцію від Cooker - онлайн супермаркет та ще й отримати знижку 5% від вашого замовлення, пропоную вам скористатися промокодом cookerset_8244 "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker". Це вам подарунок особисто від мене та від Cooker - онлайн супермаркет . Смачних покупок!
У відгука 12 коментарів
ternivchanka

Якщо ти мене кинеш, кохана, я піду і поріжу собі … ковбаси!

«Якщо ти мене кинеш, кохана, я піду і поріжу собі … ковбаси!» - ось під таку пісеньку триває тестування моїм чоловіком Cooker Box від магазину Cooker. Днями я почула з кухні веселе мугикання благовірного. Стало цікаво, що ж так радує його, поки жінка хвора? Прийшла я на кухню, а там чоловік ріже ковбасу, співає про ковбасу, і аж пританцьовує навколо тої ковбаси! Отак! То ходив сумний та невеселий (жінка не годує! рятуйте від голодної смерті!), а як привезли наш Cooker Box, то радіє, наче дитина кіндер-сюрпризу! Тепер хлопчик Саша (48 рочків) має нормальне триразове харчування, і ситий-нагодований може сидіти за своїм компом годинами, граючись у комп’ютерні ігри, дивлячись ютубчик та іноді займаючись роботою (бо після поживної смачної їжі хіба захочеш працювати?)
Дякую магазину Cooker, він вирішив чимало тимчасових проблем мого теперішнього життя!
Як я вже писала у попередніх відгуках, моя участь у тестуванні була ускладнена несподіваною хворобою. Я нині здебільшого лежу в ліжку, а чоловік мусить давати собі раду сам. Іноді я встаю, нашвидкуруч готую якийсь гарнір, а м’ясною складовою нас забезпечив магазин Cooker. От наприклад закинула я у мультиварку моркву, цибулю, капусту, рис, томатний сік і спеції – і за годину гарнір на пару днів готовий! Чоловік собі до такої страви тільки ковбаску нарізає і все гарненько наминає! А я й рада. Бо голодний чоловік – злий чоловік! А з ковбасами із великого Cooker Box від магазину Cooker чоловік не лише лагідний, а просто щасливий!
Далі буде!
Друзі! Хто хоче скуштувати смачну продукцію від Cooker - онлайн супермаркет та ще й отримати знижку 5% від вашого замовлення, пропоную вам скористатися промокодом cookerset_8244 "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker". Це вам подарунок особисто від мене та від Cooker - онлайн супермаркет . Смачних покупок!
У відгука 8 коментарів
ternivchanka

Детальний опис та склад Cooker Box.

Продовжую свій відгук-звіт про Cooker Box від магазину Cooker.
Отож, наш набір для тестування містить 7 (сім) вакуумних упаковок. Це шість пакувань із ковбасними виробами і одна упаковка з м’ясним виробом.
Загальна вага разом із вакуумною плівкою у нашому випадку становила 1 680 грамів, це означає, що навіть якщо здерти все пакування з усіх виробів, то чиста вага ковбасно-м’ясних виробів у тестовому наборі становитиме щонайменше півтора кілограми! І це не якогось паршивого/невідомого виробника продукція, ні, це якісні ковбаси Салтівського м’ясокомбінату та Дарницький балик Богодухівського м’ясокомбінату! Усі вироби – вищого ґатунку, лише одна упаковка порційної нарізки "Італійської" сирокопченої ковбаси – першого ґатунку. Хто купує ковбасні вироби у магазинах, той точно знає цих відомих виробників, особливо – Салтівський комбінат, бо їхню продукцію представлено і в супермаркетах, і у власних магазинах від виробника! Окремо хочу написати про терміни придатності ковбасних виробів: усе – найсвіжіше, щойно виготовлене, придатне до 24.11.20. Деякі ковбаси були з датою виробництва 25 жовтня, а привезли їх нам наступного дня – 26 жовтня! Отже, інтернет-магазин Cooker забезпечує своїх клієнтів лише найсвіжішою продукцією! Це супер!
Отож почнемо з Балика «Дарницького», виробник Богодухівський м’ясокомбінат. Упаковка з баликом важить 287 гр. В упаковці – гарний шматок м’яса, вирізка, без жил та сала. На даний момент балик наш іще запечатаний, ми чекаємо, що післязавтра у гості приїдуть діти і нам не соромно буде подати до столу вишуканий м’ясний делікатес.
Також на гостей поки що чекають три види порційної нарізки: сирокопчені та сиро-в’ялена ковбаси Салтівського м’ясокомбінату – «Фінська» (ковбаса сирокопчена з м’ясом птиці, вищого ґатунку), салямі «Венеція» (ковбаса сиро-в’ялена із м’яса птиці, вищого ґатунку) та «Італійська» (ковбаса сирокопчена з м’ясом птиці, першого ґатунку). У цих вакуумних упаковках порційних нарізок ковбас по 80-85 грамів.
У наборі також є ковбаси у так званих «палицях».
Це ціла «палка» ковбаси варено-копченої «Сервелат» (вищого ґатунку), вага з упаковкою – 450 грамів (Салтівський м’ясокомбінат). Цю ковбасу чоловік почав тестувати одразу, я теж куштувала, про враження напишу окремий відгук.
Ще у вигляді «палиці» (точніше – половини палиці) була ковбаса напівкопчена "Президентська", вищого ґатунку, вага близько 400 грамів (Салтівський м’ясокомбінат). Цю ковбасу ми теж їмо, я хочу окремо написати про порівняння «Президентської» та «Сервелату». Думаю, буде цікаво.)))
І довершує цей чудовий набір упаковка ніжних та свіжих сосисок «Молочних», вага 300 грамів, вищий ґатунок (Салтівський м’ясокомбінат). Сосиски мають такий апетитний вигляд, дуже малесенькі і тоненькі, у натуральній оболонці. І засмакували нам із різними гарнірами: і з кус-кусом, і з картоплею… Шкода, що швидко закінчилися (в упаковці на 300 грамів було 19 штук сосисочок).
Ось такий опис нашого набору для тестування. Це продуктова, їстівна частина. Також у пакеті була візитівка інтернет-магазину «Cooker – м’ясо та до м’яса» і кумедний магніт у вигляді модного кабанчика у темних окулярах та джинсовому комбінезоні. )))
Далі буде! (На фото присутня наша старша кішка Масяня, вона вже брала участь у тестуваннях на цьому порталі. Масяні вже 16 років, вона, звісно, хотіла сосиску, але їй такого не можна! Хай їсть свій корм!)
У відгука 4 коментарів