Marinka0611
Marinka0611
Експерт
Відгуки Marinka0611
Коментарі Marinka0611
Отримано лайків
7 Like
Marinka0611

Альфлорекс

Привіт всім! Добігає кінця другий тиждень прийому препарату Альфлорекс. Отже, що змінилося: здуття зникло не зовсім, але все ж його менше; періодична нудота зранку вже не турбує. Іноді з'являється біль в районі підшлункової залози, проте не надовго та терпимо, обходжусь без обезболюючих. Звісно, розумію що має пройти місяць регулярного прийому і симптоми, які майже проходять не так сильно вже турбують, як раніше, проте робити якісь висновки, як на мене, трошки зарано:)
Всім бажаю здоров'я та терпіння в очікуванні позитивних змін)
У відгука 4 коментарів
Marinka0611

Відгук

Препарат Альфлорекс почала приймати з першого дня отримання посилки, проте не мала доступу щоб одразу ділитися своїми враженнями(
Отже, через кілька днів прийому відчула полегшення, зникла важкість та здуття, особливо вони проявлялися зранку. Почала почувати себе набагато краще, очистилася шкіра (були невеликі висипання локального характеру). Також почала дотримуватися режиму харчування та вживати більш корисну їжу для закріплення результату. Планую дотримуватися і надалі цих дій та вказівок з буклету і вірю, що результат буде ще кращий!
У відгука 0 коментарів
Marinka0611

Відгук, день 1.

Сьогодні прийняла свою першу капсулу Альфлорекс. Все дотримувала як сказано було в інструкції. Капсула білого кольору, комфортно вживається. Смаку вираженого немає, легко приймати. Про відчуття після прийому баду говорити ще трішки зарано. Сподіваюсь, що завтра буде відчутно зміни (хоча б незначні:)
У відгука 7 коментарів
Marinka0611

Тестування

Всім привіт! Сьогодні нарешті отримала свою довгоочікувану посилочку. Сподіваюсь, що даний препарат Альфлорекс буде ефективним для мене, оскільки проблеми з кишечником майже постійні, і ситауції що описані в буклеті завжди присутні. Тому чекаю тільки позитивного результату, яким обов'язково ділитимуся з вами.
У відгука 2 коментарі
Marinka0611

відгук

Дякую чудовій команді порталу "На Пробу" за прекрасну можливість протестувати новий продукт ТМ "Альфлорекс". Відгуки та опис на сайтах про препарат читала тільки позитивні, тому з нетерпінням чекаю на посилочку та гарний результат від тестування!) Всім учасникам бажаю здоров'я та хороших результатів!
У відгука 1 коментар