Helgoshka
Helgoshka
Новачок
Відгуки Helgoshka
Коментарі Helgoshka
Отримано лайків
0 Like
Helgoshka
Здравствуйте! У меня такого маленького ребенка нет, моя малышка уже большая), нам 5.9)). У меня есть Кума у которой малышу 1 годик ( был 11 апреля). Могу я принять участие для неё? Спасибо!!!
У відгука 2 коментарі
Helgoshka
Очень хочется попробовать Елиминал гель, раньше никогда ничего подобного не пробовала. С появлением солнца у меня появляются прыщики на лице ( аллергия на солнце , иногда пью против аллергии, иногда само проходит). Хотелось бы попасть в списки принимающих участие в проекте. Всем желаю удачи!!!
У відгука 0 коментарів
Helgoshka
Доброго ранку всім!!! Продовжую проводити тестування. Моє волосся просто задоволене)), і ДЯКУЄ вам за таку можливість. Як і писала раніше, дуже сильно електризувалося волосся , на даний час, після використання серії Нівеа "Молочко для волосся"-проблема була "УСТРАНЕНА". Волосся виглядає здоровим , не сплутується, так як це було раніше, при використанні інших марок . Розповіла про це тестування подружці, сказала, що приймаю участь і дуже задоволена результатом. Вона теж хотіла пройти тестування, але на той час , уже набір був закритий (. Подружка купила Нівеа "Молочко для волосся"в магазині. І ось , що вона мені написала: Вже 3 раза мила голову Нівея Реально-класна Даже спрей для розчісування не нада Це напевно найкраща шампунь яку я пробувала).
У відгука 1 коментар
Helgoshka
Доброго вечора! Посилку отримала ще 9 березня, був приємним подврунком)!!! Користувалася вже не один раз. Після користування цією продукцією ( шампунь +бальзам), волосся стало дуже гарно виглядати. Дуже подобається, що волосся легко розчісується , не сплутується так , як це було раніше ( хоча купувала дорогі професійні шампуні і маски). Волосся стало зволоженим ( у мене сухі кінчики), після користування Нівеа навіть не видно. Волосся стало як з реклами), живим та доглянутим. В магазині бачила ціну на шампунь і була приємно вражена, продукція доступна для різних верств населення. До речі шампуньдуже гарно піниться, достатньо невеликої кількості, і бальзама потрібно зовсім трохи. Буду користуватися! Дякую за можливість продигустувати дану продукцію!!!
У відгука 0 коментарів
Helgoshka
Здравствуйте! Протестировала 1 раз, очень понравилось, волосы стали послушными , не електризуются, хорошо розчесываются. И отличный запах.
У відгука 1 коментар