Tanysha777
Tanysha777
Досвідчений експерт
Відгуки Tanysha777
Коментарі Tanysha777
Отримано лайків
104 Like
Tanysha777

Всих з новим роком!

От і закінчилось моє тестування від улюбленого напробу і Avon. Що можу сказати, гелі для душу буду обов'язково купувати. Сподобався. Економічний розхід і велика упаковка. Об'єм супер. Пів літри я думаю вистачить на довго. І запах смачний.. дуже хочеться спробувати інші з цієї серії.
Що можу сказати про Сиворотку для лиця... Більш не повторю.. нажаль мені вона не підійшла.. нажаль(
Тим дівчатам кому вона дійсно підійшла класно. Я рада за них. Сиворотку віддам подрузі. У неї суха шкіра. Можливо їй підійде. Дякую улюблений портал за таку можливість бути вашим експертом. Завжди пишу правдиві відгуки. Нажаль саме ця Сиворотка не моє((((

Всих з новим роком. Бажаю Миру! Гарних проектів від напробу і кожному побувати експертом .
У відгука 3 коментарі
Tanysha777

Сироватка від Avon

Дівчата, відпишіться будь ласка у кого суха шкіра, як ця сироватка вам. Чи поглинається повністю і чи є відчуття липкості. Виробник вказав для всих типів шкіри, але я не згідна. У мене комбінована, і не поглинається повністю і є відчуття липкості. І чи був такий холодок на шкірі і пощипування. Чи це тільки у мене така реакція та на поглинання її...Я впевнена що ця сироватка саме для сухої шкіри.
У відгука 15 коментарів
Tanysha777

Сироватка "Максимальне сяйво"

Сироватка для обличчя "Максимальне сяйво"від Avon з вітаміном С.
Об'єм :30 мл
Дата виготовлення: 19.09.2022
Термін придатності: 12 міс після відкриття.
Колір сироватки прозорий. Запах...так і не змогла зрозуміти на що він схожий... Але з часом був набридливий для мене... Хотілось більш легкого запаху.
Сироватка рідка. Упаковка зручна. Легко видавлювати потрібну кількість рідини. Спочатку спробувала на руці. Розподілила невелику кількість на руку і відчула легкий холодок і трішки пощипування. Дуже довго вбирається шкірою. Липка. Коли нанесла на лице, липкість не проходила.. навіть через пів години я її відчувала на шкірі.. шкіра у мене комбінованого типу. Можливо ця сироватка підходить для сухого типу шкіри . Виробник вказав що підходить для всих типів шкіри.. не згідна. Для комбінованої та жирної точно не підходить. Після тижня використання замітила розширення про в районі щік. Навіть не знаю, можливо мені не підійшла. Не люблю відчуття липкості на лиці і запахи, які довго відчуваю на шкірі.
У відгука 12 коментарів
Tanysha777

Крем-гель "Вершки та какао" справжній зимовий аромат

Отримала на тестування крем-гель для душу Avon "Вершки та какао".
Аромат какао та мускатний горіх. Натуральні екстракти.
500 мл
Упаковка придатна до переробки.
Дата виготовлення: 02.11.2022. тобто свіжий. Тільки з виробництва. Термін придатності : 3 роки з дати виробництва, а після відкриття 12 місяців.

Крем -гель ніжного молочного кольору, піниться гарно, як в руках, так і із мочалкою.
Запах такий смачний, хочеться з'їсти. Дуже люблю запах какао у продукції для догляду за шкірою. Хто не любить запах какао, може не сподобатися.
Гель відмиває шкіру до скрипу, не залишає ніякої плівки. Чи сушить шкіру? Так ... Трішки підсушує. Але у мене на всі гелі для душу так реагує шкіра, тому завжди наношу лосьйон для тіла. На привеликий жаль аромат на шкірі довго не залишається... Можливо це й добре, що не буде перебивати запах лосьйону чи парфумів.
Крем -гель сподобався. Хочеться спробувати інші гелі з іншими компонентами і які вони на запах. Чи раджу? Так. Гелі економні в використанні. Ціна помірна. Сподобалось те, що Avon можна замовляти тепер не тільки через консультанта і каталоги, а і в інтернеті на сайті.
У відгука 11 коментарів
Tanysha777

Нарешті дочекалась!!!

Нарешті дочекалась свою посилочку від На пробу і Avon. Очікування і реальність... на 50% вгадала. Так як і думала, що буде гель для душу, на піну не розраховувала, не маю ванни. Тільки душова кабіна) Мені дістався гель Вершки та какао... Запах ммммм.....і Сиворотка для лиця з вітаміном С "Максимальне сяйво". Дуже хотілось спробувати саме крем для повік, підшукувала саме такі крема.. не вистачає зволоження шкірі навколо очей...жаль що не він, але радію і цим новинкам. Нове завжди супер. Можливо підійде і буду задоволена. Дякую за подарунковий пакетик. Неочікувано і дуже приємно. Красиво виглядає. Не знала що такі є. Ще сподобалось, що попіклувались за пересилку продукції і вказали "крихке". Будеш впевнений, що прийде ціле, а не розбита продукція. Відгуки окремо по продукції напишу пізніше, коли все протестую. Дякую за таку можливість знову бути вашим експертом, мій улюблений На пробу. Ви умієте дивувати напередодні Святого Миколая. Всим Миру і гарного тестування.
У відгука 4 коментарів