Valentyna83
Valentyna83
Експерт
Відгуки Valentyna83
Коментарі Valentyna83
Отримано лайків
32 Like
Valentyna83

Поріняння👌 : з лісовими ягодами та малиновий😲

Кіселі дійсно суперові👍.
Готуються швидко - навіть швидше ніж мівіна🤔. Ось сьогодні приготувала швидкорозчинний з лісовими ягодами.
🎈 Щоб отримати 2 порції для себе та чоловіка, то розділила вміст пакета порівну на 2 чашки. Потім залила окропом, помішуючи , щоб довести до потрібної густоти.
🎈І це був найсмачніший кисіль з шматочками лісових ягід. Смак найбільш натуральний з кислинкою і без відчуття крохмалу та хімозності. Навіть чоловік перепитав чи це кисіль з пакету , чи тобою зварений🤣.
🎈 Коли діти прийшли зі школи , то приготувала ще малиновий кисіль, який потрібно розмішати з водою з додаванням 3 л цукру та влити в кип'ячену воду і довести до кипіння.
🎈Готувала з більшою кількістю води, щоб не був густий і отримала 4 порції.
Малиновий - світло рожевого кольору без шматочків ягідок. Запах приятний, нагадав дитячу зубну пасту😀. Смачний, але смак крохмаля все ж таки відчувався. Тож , швидкорозчинні більш смачніші👌
🎈Ще спробувати залишився вишневий🍒 кисіль.
У відгука 0 коментарів
Valentyna83

Полуничний кисіль🍓. З одного пакета- 4 порції👍

1+
Рада тестувати продукцію від Dr.Oetker , яку раніше не купувала. Це вже другий день як готую кисіль . Сьогодні вибрала з полуницею🍓, але не швидкорозчинний.
Спосіб приготування трохи відрізняється від розчинного за 30 секунд. На пакетику єсть детальна інструкція як зварити кисіль.
Потрібно відміряти 0,5 л води : з неї відлити чверть склянки для замочування суміші з пакету з додаванням цукру 3 ст. ложки і решту води довести до кипіння, а потім в неї додати розведену суміш- постійно помішуючи і довести до кипіння.
Готовий кисіль розлити по порціям.
Я майже так і зробила. Получився дуже густий, тому ще долила води і довела до кипіння. В результаті отримала 4 склянки смакоти. І кожен з членів родини змогли оцінити приготовлений їм на сніданок десерт.
Але цей пакетик не містив шматочків полуниці, які були в розчинному з полуницею. Да і на смак якийсь дуже крохмальний. Можна ще більше добавляти води , щоб був рідкий.
Завтра спробуємо з іншим смаком- журавлини або вишні. Чи будуть і вони такі густі ?
У відгука 2 коментарі
Valentyna83

Не лише смачно, а й корисно!

І я отримала посилочку для тестування кисілів від польського виробника Dr. Oetker. Це 13 пакетиків з різними смаками: малиною, полуницею, вишнею, журавлиною та лісовими ягодами.
4 пакетика - це кисілі з різними смаками, але які при готуванні потрібно трішки проварити. А інші пакетики - це кисіль швидкорозчинний: 30 секунд і готово!
Це тестування привернуло мою увагу тим, що кисілі не лише смачний напій, а й корисний і входить в меню дієтичного столу. Мені нещодавно врач назначив дієту для підшлункової і я готувала домашній кисіль з заморожених ягід та крохмалу. Це не клопітка страва, але не завжди є потрібні інгредієнти, а тут з пакетиками швидко, смачно , корисно і можна навіть на роботі приготувати.
Першими я затестила полуничний кисіль розчинний за 30 секунд. Вміст пакетика розрахований на 175 мл окропу - це виходить чашка вміру густого кисілю з шматочками полуниці. Запах не різкий та і на смак чудовий без зайвого цукру та кислоти. Смакувала з ложечки, а якщо більше води налити, то і пити можна.
Мої діти полюбляють , щоб був рідкуватий і пити, а бабуся завжди готує дуже густий. Це вже хто, як полюбляє.
Будемо тестувати інші смаки .
У відгука 0 коментарів
Valentyna83

Cooker- магазин в якому легко замовляти та швидко отримувати?.

4+
#naprobuua #cooker #naprobuua_відгуки #naprobuua_cooker
Дякую за смачненьке тестування. Було дуже пізнавально?- відкрили для себе нові види ковбасок зі зручним способом доставки в карантин.
Доставка при замовленні безкоштовна по м. Київ. Та основна перевага швидка доставка до дверей квартири.
Кур'єр був в перчатках і в шоломі (для швидкої доставки використовують електробайки?) та з великою термо сумкою з логотипом магазину. Вручив набір.
Пакунок з продуктами був по краям скріплений скобками і по центру наклейка з написом Cooker.
В набір входили:
- салямі Венеція (нарізка)
- ковбаса Фінська (нарізка)
-ковбаса Італійська (нарізка)
-ковбала Сервелат
-ковбаса Президентська
-балик Дарницький
-сосиски Молочні.
- магнітик на холодильник +візитка.
Продукти з інтернет-магазину @cooker від 4-х м'ясокомбінатів з власним господарством. Найсвіжіші ковбасні вироби прямо з Київського, Салтівського, Бердянського та Богодухівського м’ясокомбінатів.
Так, це відомі всім виробники. Ми купували частіше ковбаси Салтівського м'ясокомбінату. А от сосиски молочні спробували вперше. Дійсно свіжі та смачні?. Не потрібно чистити?-перебірливі діти зацінили. А нам сподобалась Президентська ковбаса-вищого сорту та балик Дарницький.
Буду замовляти на сайті Cooker, щоб не тратити час на ринку в пошуках потрібної ковбаси , да і свіжість і якість тут гарантована..
У відгука 1 коментар
Valentyna83

Отримання тестового набору від Cоoker та перше знайомство?

Ось і отримала набір від Сooker для тестування.
Ще зранку позвонили з інтернет магазину і запитали о котрій годині зручно отримати доставку. В зазначений мною час позвонив в домофон кур'єр і вручив пакунок.
Кур'єр був в перчатках і в шоломі (для швидкої доставки використовують мото-транспорт?) та з великою термо сумкою з логотипом магазину. Вручив набір.
Пакунок з продуктами був по краям скріплений скобками і по центру наклейка з написом Cooker.
В набір входили:
- салямі Венеція (нарізана)
- ковбаса Фінська (нарізана)
-ковбаса Італійська (нарізана)
-ковбала Сервелат
-ковбаса Президентська
-балик Дарницький
-сосиски Молочні.
Ми в захваті?, особливо діти спершу захотіли спробувати сосиски. Ми раніше такі не купували!
Сосиски молочні-вищого сорту Салтівського м'ясокомбінату. Пакунок не великий, а вказаної ваги не було.
На смак сподобались, да і чистити не потрібно- в тоненькій натуральній шкірці.
Перші враження позитивні?.
Будем тестувати далі....
У відгука 5 коментарів