Nadia Kuchereshko
Nadia Kuchereshko
Експерт
Відгуки Nadia Kuchereshko
Коментарі Nadia Kuchereshko
Отримано лайків
17 Like
Бактобліс
03:54 25.12.2021
Nadia Kuchereshko

Бактобліс

Тестувати ми бактобліс і все було добре, ходили до садочка, насолоджуватися життям.Але ось три дні тому ми знову захворіли все як завжди по стандарту соплі причому зелені відразу, кашель. Бактобліс продовжуємо допивати, але дуже засмутило що знову дитина захворіла. Восени хворіли і зараз лікувався. Дуже сподіваюся, що можливо Бактобліс дає як накопичувальну дію і ми закінчимо курс і тоді піде ефект і хворіти будемо значно менше.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
18:25 30.11.2021
Nadia Kuchereshko

Бактобліс 2-й етап

Швидко минув час і ми добралися до другого етапу тестування. Молодший синочок побачив упаковочку бактобліса і зрадів що приїхали смачні таблеточки) Які висновки я хочу зробити після першого етапу :
- молодший син поки ми пили бактобліс не хворів в цей період, але потім на жаль пішла смуга хвороб. Кашель, нежить ходив за нами по пятам, то вилікуємося походимо в садочок і по колу. Сподіваюсь дуже сильно що після повторного курсу хвороба від нас відстане.
- За старшого сина можу сказати що за цей час він не хворів окрім нежиті, але нежить я ще пов'язую зі спортом, а саме плавання в басейні. Того року у нас в осінньо-зимовий період це часто бувало.
Тому продовжуємо тестування Бактобліса і сподіваюся що це буде закріпний хороший результат.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
22:55 30.08.2021
Nadia Kuchereshko

Bactoblis

Ось і дійшло наше тестування Бактобліса кінця. Відгук пишу трішечки із запізненням, бо були в селі, а там на жаль зв'язок з інтернетом не складається( Що хочу сказати за цей місяць тестування ні менший , ні старший синочки не хворіли та це дуже приємно порадувало мене, сподіваюсь що ефект буде триматися ще пару місяців і ми з радістю щасливі та здорові будемо ходити до садочка і школи. Пробіотик діти їли із великим задоволенням особливо молодший просив його весь час. Спочатку я якось і не вірила що пробіотик зможе допомогти при застуді поки не спробувала сама коли скуштувала морозива і горло почало боліти, то думаю спробую Бактобліс, бо ніяких таблеток від горла під рукою не знайшлось. Горло перестало боліти я вже про біль і забула поки не зловила себе на думці що я ж випила Бактобліс і тепер я в нього повірила на всі 100%. Мені сподобалось те що цей пробіотик саме в таблетках для розсмоктування, бо якби він був в капсулках то менший синок напевно відмовився від нього, бо дати дитині капсулку вкрай важко. А ще дуже добре що він солодкий і нагадує цукерочку. Я навіть збираюсь тепер придбати Бактобліс своїй бабусі, щоб вона пропила його курсом, бо вона старенька вже і дуже часто хворіє особливо зима-весна різними застудними хворобами. Тому всім рекомендую обов'язково в аптечці у себе мати Бактобліс.
У відгука 2 коментарі
Бактобліс
19:31 09.08.2021
Nadia Kuchereshko

Бактобліс

Ми отримали свою посилочку трошки із запізненням точніше її отримав наш татко і поклав до холодильника де вона чекала вже на нас щоб ми її розпакували та стали приймати. У мене двоє діточок 9 і 3.5 рочки. Старший хворіє не так часто , як меньший, але за рахунок того що старший займається плаванням все-таки теж бувають насморки та проблеми з горлом. Молодший ходить первий рік до дитячого садочка тому горло насморк це наше з періодичністю десь раз у 2-3 місяці особливо кінець осені-зима. Зараз дітки оздоровлені після моря тому приймаємо цілю профілактики. Пробіотик на смак діткам дуже сподобався. Молодший син кричав що то цукерки та дуже просив , щоб я йому дала ще, а старший сказав що з полуничним смаком вони. А сьогодні не дуже приємне сталося у мене після того, як я попила воду з холодильника. У мене вночі заболіло горло і стало пекти зверху і я відчувала себе не комфортно. Вранці я спробувала сама випити пробіотик, на смак він дійсно дуже смачненький і легко розчинюється у ротовій порожнині. І до обіду у мене вже не було неприємного відчуття в ротовій порожнині, завтра ще вип'ю , щоб закріпити результат. Тому я дуже здивована таким результатом і задоволена, а то розсмоктуєш ці льодяники від горла пачками, а результат аніякого. Тому буду вірити та сподіватися що синочки після курсу пробіотиком дійсно стануть менше хворіти.
У відгука 0 коментарів
Nadia Kuchereshko

Растішка смачно та корисно

З'їли ми всю растішку нашу і потім пішли по другому кругу в АТБ. Найбільше моїм синочкам сподобалися виноград з яблуком і персик з яблуком, хлопці сказали що вони дуже смачні і надзвичайно ароматні. Найменше чомусь полуничка з бананом. Мені теж вдалось випросити у хлопців по ложешці на дегустацію бо дуже цікаво було і собі спробувати новинку. То серед усіх най-най кращим як для мене був виноград з яблуком, запах і смак винограда неперевершений був . Тепер у Растішки серед прихильників є не тільки дітки а і дорослі.
У відгука 1 коментар