Svetlaus
Svetlaus
Новачок
Відгуки Svetlaus
Коментарі Svetlaus
Отримано лайків
0 Like
Svetlaus
Сьогодні минає 21-ий день використання косметичних засобів "БІОКОН «PROFESSIONAL EFFECT». Крем "MEZO HYALURON 35+" мене порадував- легка текстура, легке нанесення, немає жирного блиску, швидко впитується, зволожена шкіра, зменшилися почервоніння, зникло лущення шкіри, але є одне але: після перебування на свіжому повітрі у сиру та вітряну погоду на вечір прийшлося зволожувати лице іншим косметичним засобом, так як було обвітрене лице і воно підпікало. Отже, для себе я зробила висновок про крем: "MEZO HYALURON 35+" підходить як денний крем ідеально, а під вечір чи на ніч треба шкіру додатково зволожувати - це для зимового "примхливого" періоду. Коли ж такої погоди не було, то даний крем справлявся зі своїми задачами: глибоке зволоження, надає свіжість і тонус. Про УФ-захист у цю пору року не можу нічого сказати. По 100-бальній шкалі крему можна поставити 85 балів. А зараз переможці мого тестування - маска миттєвої краси "BEAUTY MASK" і гель для вмивання «МІЦЕЛЯРНИЙ». Маска миттєвої краси "BEAUTY MASK" дійсно заслуговує на увагу. Після використання шкіра стає бархатистою, ніжної, зволоженою, свіжою,підтянутою, приємною на дотик, стянутості та сухості немає, дрібнесенькі зморшки зникають. Маска справилася з поставленими задачами на 100%. Гель для вмивання «МІЦЕЛЯРНИЙ» - це просто знахідка для моєї шкіри. Як я писала в попередніх відгуках гель має легку та приємну текстуру, ненав’язливий запах і знімає макіяж (неводостійку косметику!). Під час змивання при попаданні в очі не пече. А головне - після використання дійсно відчуваєш 100% зволоження, шкіра стає гладенька і бархатиста.100-процентне виконання поставлених задач!
У відгука 0 коментарів
Svetlaus
Доброї ночі! Ось і прийшов час написати відгук про маску. Маска має кремоподібну консистенцію, приємний запах, легко наноситься на обличчя та змивається також легко. Після використання цієї маски шкіра стала бархатистою, ніжною, свіжою, навіть зникли дрібненькі зморшки, після її змивання не відчувається ні дискомфорту, ні стянутості шкіри. Маскою задоволена на 100%.
У відгука 0 коментарів
Svetlaus
Минуло 7 днів використання косметичних засобів "БІОКОН «PROFESSIONAL EFFECT». Спочатку почну з відгуку про міцелярний гель для вмивання. Текстура гелю легка, має приємний, ненав"язливий запах. Радує й те, що коли тюбик падає на бік, то гель не витікає як вода. Гель легко наноситься та легко змивається, не сушить шкіру. Після використання дійсно відчуваєш 100% зволоження, шкіра стає гладенька і бархатиста. Косметика знімається швидко і без прикладання надзусиль, хоча користуюся повсякденно лише підводкою, тушшю і помадою з декоративної косметики - з цим гель справляється на відмінно. А тепер надійшла черга крему. Текстура легка, гарно наноситься, шикарно впитується-немає жирного блиску, має приємний запах. Так як повсякденно не користуюся тональними засобами, то не можу нічого сказати про те, як веде себе цей засіб - як основа під макіяж. Хоча впитується дуже швидко. Шкіра стала гладенька, бархатиста, зволожена і за 7 днів дійсно стан шкіри покращився: зменшилися почервоніння, зникло лущення шкіри і вона стала приємна на дотик. Не знаю за здатність крему підтримувати і поповнювати запаси вологи в шкірі до 30 годин, але до 15 годин справляється ідеально. На даний момент гель для вмивання і крем мені підійшли ідеально та повністю влаштовують. На черзі до цих двох засобів - використання маски. Спробую - напишу.
У відгука 0 коментарів
Svetlaus
Дякую за можливість протестувати косметику Біокон! Чекаю зі захватом посилочку!!!!
У відгука 0 коментарів