Kamilla
Kamilla
Експерт
Відгуки Kamilla
Коментарі Kamilla
Отримано лайків
32 Like
Kamilla

Кисіль

Додаю відгук ,киселі спробувала всі дуже насиченим смак.Дуже легко у приготуванні,та ще й містить вітамін С., зігріває у прохолодні вечори та підтримує імунітет.,ситний і смачний можна куштувати хоч кожен день.Мені сподобалось і дитині також.
У відгука 0 коментарів
Kamilla

Кисіль від Dr. Oekter

Супер крутий пакунок отримала для тестування і вже встигла спробувати))). Дуже добре,що є розчинний за 30с ,адже часу завжди не вистачає,хочу зазначити,що є шматочки фруктів і виміру солодкий, мені і дитині сподобалось,а це головне)
Також+є вітамін С.На таку погоду це саме те
У відгука 0 коментарів
Kamilla

Nestogen 3

Чудова суміш,як доповнення до раціону.Смак сподобався, дитина їсть із задоволенням , також важливо,що немає пальмової олії,так як маємо на неї алергію.В своєму складі містить пробіотик-лактобатерії L, що є чудовим доповненням.Після прийому животик малюка не турбує та чудово спить.Сміливо рекомендую,так ,як довіряю якості,та тому що виробляється в ЄС.
У відгука 0 коментарів
Kamilla

Nestogen

Ми вже спробували дитячу суміш Nestogen, дуже сподобалося дитині.Немає закрепів.
Тако ж великий плюс немає пальмової олії так, як маємо на неї алергію.
Беремо на прогулянку ,як молочний коктейль,дитині подобається,а я рада,що вона отримує корисні елементи для її організму.
У відгука 0 коментарів
Kamilla

Nestogen

Сьогодні отримала посилку для малечі від Нестожен - це суха молочна суміш з вітамінами та мінералами для дітей від 12 місяців,будем пробувати і дивитися,що скаже животик малюка)
У відгука 0 коментарів