Боднар Анжела
Боднар Анжела
Знавець
Відгуки Боднар Анжела
Коментарі Боднар Анжела
Отримано лайків
2 Like
Боднар Анжела

Сподобались, рекомендую!

Ніжний дизайн дуже приваблює і схиляє до покупки. Він виконаний в м'ятних і білих тонах, зображеннями сердець і бавовни) Зручний клапан, можна швидко витягти одну серветку - НЕ переживаючи, що зараз витягнеш +100500 штук. Так само він захищає від попадання піску і тд, не дасть серветкам висохнути. Мені сподобався хороший склад, який не містить:
* спирту
* ароматів
Доречі розмір серветок великий і вони добре зволожені, що дозволяє «вмити» дитину.(наприклад на вулиці)
Серветки виготовляються з органічної бавовни і складаються на 99% з води - що дуже важливо для ніжної дитячої шкіри. У моєї дитини не було поганої реакції у вигляді почервоніння або сухості, я можу спокійно витерти йому обличчя або руки - без будь-якого побоювання. Адже серветки пройшли дерматологічну сертифікацію і повністю безпечні. Рекомендую!
У відгука 1 коментар
Боднар Анжела

Отличные трусики❤️❤️❤️

Мы с сыном в экспресс-тестировании, попробовали использовать трусики Pampers Pants, сын весом 12 кг, худой - размер 5 идеально сел. В плане того, что трусики не сковывают движения ребёнка, они небольшие и не болтаются между ножек после наполнение. А какое это счастье для мамы: вставили ножки и подтянули, без липучек и тд. Такие трусики идеально подойдут для приучения ребёнка к горшку он сможет сам снять и надеть. Ночью показали себя с хорошей стороны, летом когда ребёнок пьёт много жидкости они выдержали ночной напор - не протекли ни разу!)
Есть липкая лента, которая позволяет после использования удобно скрутить трусики и утилизировать.
Так же я не увидела плохих реакций со стороны кожи - раздражения не вызывают!
Дизайн у трусиков милый и интересный для малыша. Я и мой эксперт довольны !
У відгука 6 коментарів
Боднар Анжела

Запитання по проекту

Доброго дня!
Я дуже рада, що потрапила разом з сином в список тестуючих підгузки, але в місті буду тільки завтра, підкажіть можливо продовжити термін зберігання посилки хоча б на один день, щоб я її забрала завтра ? Я буду дуже вдячна і з нетерпінням чекаю на відповідь!)
Дуже хочемо спробувати новинку разом з малюком..
У відгука 4 коментарів
Боднар Анжела
Всім привіт ,хочу ще раз подякувати сайту na-proby , що познайомив мене з беззаперечно потрібною речовиною на кухні кожної господарки. Желфікс не тільки робить все набагато швидше, а і економить ваш гаманець. Сподобався більше 2:1, там де можна використати сахару менше. Доречі, зробивши яблучний джем, залишилась в захваті. Залишила його в баночці на підвіконні періодично відкриваю, беру до чаю. Так ось джем спокійнісінько стоїть не псується і не пліснявіє. Смак такий самий,як і в перший день , тобто з впевненістю можу сказати ,що мою перевірку Желфікс пройшов мужньо, тому і залишиться на моїй кухні для подальших солодких варіацій. Дякую )!
У відгука 0 коментарів
Боднар Анжела
Добрий вечір - це мій третій відгук про Желфікс.Сьогодні вирішила спробувати приготувати яблучний джем. І ось, що я хочу сказати вийшло неймовірно. Я взяла Желфікс 2:1, так як я люблю щоб цукру було не багато. Зручно, що на упаковці є схема, як варити варення. Не шукаючи рецептів вийшло так : 400 гр. яблук, 1 персик , пів пачки Желфікс 2:1, цукор 200 гр Яблука і персик очистила від шкірки і кісток , блендернула і додала “Желфікс” пів пачки + 2 ст.л. цукру - довела до кипіння. Потім додала весь цукор, що залишився довела до кипіння і кипятила 3 хв. Потім перелила джем в суху баночку - вийшла одна банка 0,5. Мої враження неймовірні вже за годину цей джем застиг ,так що коли я перевернула банку він зовсім не зрушив з місця ) я вражена - це саме той ефект , який я хотіла побачити. Дякую Желфікс і сайту na-proby , що познайомили мене з такою необхідною речовиною на кухні!
У відгука 1 коментар