IRINA41
IRINA41
Знавець
Відгуки IRINA41
Коментарі IRINA41
Отримано лайків
8 Like
IRINA41

Тестування киселів Oetker швидкого приотування

Обрали на першу пробу киселі зі смаком полуниці та з малиною. Вміст пакета висипали в чашку, додали кип‘яток, ретельно перемішали і кисель готов!
Діти зробили все самі! Респект за такий легкий спосіб приготування.
Шматочки сушених ягід помітили навіть в сухому порошку, а коли додали води шматочки звісно збільшились і вони доволі великі!
Кисель густий, має ярко виражений ягідний аромат, але і ярко виражений смак лимонної кислоти. Як на моїх дітей, то хотілося більш солодкий.
Сподобалась легкість приготування, насичений ягідний смак, аромат.
У відгука 4 коментарів
IRINA41

Отримала киселі Dr. Oetker

Отримала на тестування киселі Dr. Oetker. В посилочці два вида: швидкорозчинні та для приготування.
Обидва вида мають різноманітні смаки🍎🍓🍏
У кожного вида є своя особливість😉
Швидкорозчинні містять сушені ягоди, а киселі для приготування - концентрований сік лайма👍
Але є і те, що їх об‘єднує 😍- вітамін С

Як ви гадаєте з яких ми почнемо тестування?
У відгука 0 коментарів
IRINA41

Wella Deluxe

Хочу розповісти про свої враження. Пінка легка в застосуванні, має приємний аромат і не робить волосся важким, не склеює. Волосся легке і сяюче. Укладка з засобами Wella легка і приємна. Об‘єм є, але чуда не сталося. Моє волосся пряме і тонке , якому важко придати об‘єм.
Лак Wella Deluxe надійно віксує укладку, його зовсім не помітно.

Хочу зазначити найважливіше для мене. Зранку до вечора вигляд волосся не змінюється!
Рецепт чудового настрою на цілий день- гарна укладка зранку. В мене цей принцип працює завжди. Бажаю і вам знайти свій. Якщо вам підійде мій рецепт вам пряма дорога в @eva_ua

Ходять чутки, що живе дівчинка, яка прокидається з ідеальною зачіскою для всіх інших існує Wella Deluxe.
У відгука 0 коментарів
IRINA41

Перше враження від Wella Deluxe

Такого ще не було!
Новинки в сім‘ї Wella:
#Wella_Deluxe

Виробник обіцяє :
1. Запатентований комплекс KERASHIELD 5 -Захист волосся від 5❗️ознак пошкоджень.

2. UV захист кератину волосся від UV-випромінювання.

3. М‘якість! Свіжа зачіска на протязі дня.

4. Гладкість. Приборкання неслухняних пасм і захист від вологості.

Почнімо тестувати!

Іноді кажуть с першого разу важко зрозуміти в повній мірі ефект, але тут він є!
На дворі +37, нещадно палить сонце.
Перша думка зранку: «А може не треба ? Може не ризикувати? Раптом, щось піде не так і волосся буде виглядати важким або склеїться? Ні, треба!»
І ось перший тест. Мус виглядає дуже щільною і легкою піною з ніжним не нав‘язливим ароматом. Перше нанесення і укладка феном. Волосся об‘ємне і сяюче. Так! Сяюче! Моє враження колір волосся став більш виразним. Для повного ефекту використовую лак. Зачіска готова!
Сьогодні було перше враження, але я скоріш скептик і схильна декілька разів перевіряти. Одне хочу сказати, це треба спробувати, а я буду тестувати далі.
А ви вже встигли щось спробувати #Wella_Deluxe? Тільки придивляєтесь к бренду #Wella чи можливо вже залежні?

Доречі можливо хтось із вас захоче спробувати. Хочу зауважити. Всю лінійку засобів #wella_deluxe ви можете знайти на полицях магазинів @eva_ua
У відгука 2 коментарі
IRINA41

Wella Deluxe для розкішної зачіски і захисту кератину

Привіт, привіт! Сьогодні хочу застрибнути в останній вагон проїзджаючого потяга. Нещодавно я стала учасницею тестування у проекті « Wella Deluxe : для розкішної укладки і захисту кератину» на сайті @naprobu.ua Для початку хочу зауважити, що стати учасницею, це приємно і відповідально. Але отримати набір для тестування виявилось не так вже і просто. Хочу подякувати команді @naprobu.ua за допомогу. Хочу лише зазначити, що команда Wella, яка була задіяна в розсилці допустила низку помилок. По-перше: зазначили не мій номер телефону, а це значить, що Нова пошта сповістила про відправлення не мене. Почалось тестування. Я спробувала дізнатися чому я не отримали продукт для тесту. Після мого звернення @naprobu.ua сповістила, що моє відправлення чекає на мене у зазначеному відділенні, але помилково зазначили не мій номер телефону. У відділенні виявилось, що в базі відправлення оформлене на мене, а на посилці указане не моє прізвище, не мій телефон! Отримати вдалося з деякими складностями і зіпсованим настроєм. Врешті решт омріяна лінійка Wella Deluxe моя! Надалі я намагатимусь обь‘єктивно оцінити продукцію і розповім свої враження в слідуючих відгуках.
У відгука 4 коментарів