Dianina
Dianina
Знавець - Блогер
Відгуки Dianina
Коментарі Dianina
Отримано лайків
4 Like
Dianina

Мої враження від Avon Attraction Awaken

Оцінила я його явно не одразу, і явно не з перших нот. Я люблю солодкі аромати, але цей мені здався занадто різким. Я пробувала наносити його меньше, так мені "звучання" подобалось більше. Після приблизно 10-20 хв він почав цікаво розкриватись - і саме тут моя симпатія до цієї парфумованої води значно збільшилась. Відчувається чорна смородина, ноти шкіри та бурштинового мускусу. Вони захоплюють та манять, хочеться принюхуватись. Цікаво, що цей аромат також я дала спробувати мамі. На її шкірі він звучав зовсім інакше, розкрився ніжніше, був більш стійкий. Тож цей аромат на кожній шкірі все ж не однаково звучить.
Підводячи підсумок, скажу, що в цей аромат я все ж закохалась. Він не лишив мене байдужою і я з радістю буду користуватись ним у холодний період, бо на теплий він для мене буде заважкий.
У відгука 0 коментарів
Dianina

Перше знайомство з Avon Attraction Awaken

Перше враження у мене було неоднозначним. Я не одразу "розпробувала" цей аромат. Трішки "поносивши" його на собі - більше звикла. Ноти почали розкриватись і він дуже цікаво "звучав" на моїй шкірі. В цілому, аромат приємний, небанальний, дуже цікавий Добре тримається. І він точно мене вабить і манить. Але наносити його треба зовсім трішки, він інтенсивний)
У відгука 0 коментарів
Dianina

Отримала парфуми

Отримала парфуми для тестування) Готова тестувати та ділитися враженнями)
У відгука 0 коментарів
Dianina

Протестували з мамою помаду та парфуми

Щоб надати більш достовірну інформацію, тестували з мамою по черзі парфуми та помаду. Стійкістю помади задоволена вона і я теж. Я наношу з олівцем, мама не любить олівці, тож наносить помаду без них. помада тримається чудово у будь-якому випадку! Вуста приємно зволожує, тож протягом дня, коли на вустах є помада, немає бажання швидше її змити. Можна навіть не наносити бальзам перед тим. як фарбуватись помадою (я раніше завжди так робила, особливо коли наносила матові помади). Адже про це вже подбали! Це також економія часу.
Аромат сподобався нам обом. Він стійкий та досить шлейфовий, загадковий та цікавий. На мамі тримається майже весь день. На мені трошки менше) Я задоволена тестуванням. Мама раніше не брала участі у тестуваннях, тому була приємно вражена. Дякую вам за можливість спробувати такі чудові продукти та порадувати близьку людину))
У відгука 4 коментарів
Dianina

Враження щодо тестування помади та парфумів

Цей аромат "зайшов" мені з першої ноти. Він розкривався поступово, і на жодному етапі не здався мені нудним, задушливим, надто солодким чи якимось банальним. Тримається досить довго, 6 годин точно. На одязі та на волоссі - довше, точно не менше доби.
Носити цей аромат - одне задоволення. За тиждень я отримала як мінімум від п'ятьох людей компліменти щодо парфумів, троє розпитували мене, що це за парфуми такі цікаві, і де їх можна придбати.Тому роблю висновок, що аромат не лишає байдужим і може привернути увагу до вас)
Як на мене, аромат збалансований. Буде доречним і на денній прогулянці, і на вечірці. Він не має вікових обмежень, бо "Today" це "не про занадто". Він ніжний, але врізається у пам'ять, цікавий, але не нав'язливий, солоденький, але не задушливий. Приємний, загадковий, шлейфовий... Він не набридає. І такі ж враження у моєї мами щодо парфумів. Вона вподобала аромат за те, що він довго тримається і не має "важких" нот, тобто не змушує людей, що поруч, задихатись.

Помада полонила мене цим звабливим яскравим кольором. Текстура ніжна та приємна. Матовий ефект і зволожені вуста - це просто якась магія) При цьому, помада не розтікається і не "пливе" по контуру. Сходить поступово - не шматками. Тримається добре, навіть якщо нанести без олівця. Користувалась протягом шести днів, помітила, що вуста не тільки не почали лущитись, а стали виглядати більш зволоженими, доглянутими. І це після щоденного використання! Тому я нею дуже задоволена.

З 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів Today 100 мл компанія Avon спрямовувала 10 грн на купівлю сучасного мамографічного обладнання для державних лікарень України.
У відгука 1 коментар