ledi-drakon
ledi-drakon
Новачок
Відгуки ledi-drakon
Коментарі ledi-drakon
Отримано лайків
0 Like
ledi-drakon
Доброго дня. А підскажіть, будь ласка, який вік дитини повинен бути, щоб брати участь? Якщо нам 16.09 буде 3 роки, то вже ми дорослі? Не підходимо на експерта?(( Бо щось не можу вичитати дані про вік у правилах проекту. Дякую
У відгука 3 коментарі
ledi-drakon
Пришла последняя часть тестирования желфикс---варенье с яблок "Белый налив". Взяла 3кг яблок : 1500 г сахара. Яблоки очистила от шкурки и серцевины, добавили желфикс(2:1+1:1) и несколько ложек сахара, довели до кипения, потом опять добавила остальной сахар и несколько минут поварила. Загустело не сразу, но уже , как показал предыдущий опыт, оно густеет не сразу. А так все в порядке. Вкус и цвет---обалдеть!!
У відгука 0 коментарів
ledi-drakon
Доброго дня. Всім хто читає дані відгуки хочу порадити---якщо любите експериментувати і бажаєте щось новеньке і цікаве, то купуйте і готуйте з Желфіксом!!! Він збереже більше корисних речовин(так як зменшується час на готування)! Варила ще варення з полуниці, вийшло з приємнішим смаком(ну мені так здається) ніж було раніше, трішки добавляла лимонної кислоти для пікантності і звичайно ж Желфікс Dr.Oetker))). Спочатку здалося, що варення вийшла рідка і я засмутилась, але постоявши 3 дні, вона загустіла і стала такої густини, як мені подобається. А от від варення із асорті ягід(абрикоси, смородина, чорниця, пурічки, полуниця) вийшов взагалі неперевершений смак!!! На жаль фото не може передати смаку і справжнього кольору(( Сезон на варення і джеми ще відкритий, тож тепер потрібно шукати де купити ще Желфікс. Дукую за можливість прийняття участі в даному проекті! Сподіваюсь це не перший і не останій проект від Желфікс Dr.Oetker, що дає нам можливість експериментувати і дізнаватись новинки про ідеальне варіння! Бажаю розвитку даній компанії!
У відгука 0 коментарів
ledi-drakon
Урааа!! Ось знову залишаю відгук про цю неперевершену продукцію))) Поїхала до мами в село із Желфіксом, а зараз сезон консервації ягід, то дана акція стала неперевершеним помічником у виготовлені варенні. З Желфіксом все смакує, пахне краще, цукру потребує менше. Побачимо як буде стояти закритим варення..)))Дякую Вам за можливість використання данної продукції.
У відгука 0 коментарів
ledi-drakon
Моя посилочка. ДЯКУЮ!!! Буду пробувати експериментувати))) Сподіваюсь все вийде і буде накращий смак і задоволення від джемів))
У відгука 0 коментарів