Наталія Юр'єва
Наталія Юр'єва
Експерт
Відгуки Наталія Юр'єва
Коментарі Наталія Юр'єва
Отримано лайків
41 Like
Наталія Юр'єва

Результати тестування

Доброго вечора всім! Тестували ми нічні підгузки Pampers Pants та серветки.
Ми і раніше на ніч використовували підгузки Pampers Pants але звичайні, візуально вони не відрізняються, хіба трішки вищі нічні і запах в них приємніший. Однак, таки нічні підгузки тримають довше, 12 годин спокійно витримують мою мацьопу. ми тестували 5 розмір, і раніше теж 5 розміром користувались, який призначений для дітей від 12 до 17 кг, моя доця має біля 12,5-13 кг. Результатом я задоволена. Попка не запарена, не червоніла протягом 10 днів тестування після ночі ну і що теж важливо - одяг і постіль сухі.
Читала десь у відгуку з питанням навіщо користуватись більшим розміром, якщо ще менший налазить, а підгузків в пачці меншого розміру більше. Ну для мене головна відповідь - попка дитини лишається сухою довше, ну і думаю більш комфортні в посадці. все ж менші вони менші і по розміру, більш тісні.
Ну і щодо серветок - ними ми теж дуже задоволені - приємний запах, достатньо вологі (не тече з них, але і вологі), гарно відтирають і кулькові ручки і олівці з дитячих ручок. Міцний клапан - хорошим клеєм, який навіть при багаторазовому користуванні - всерівно приклеюється, навіть якщо трішки волога пачка.
Ну і за книжечку окреме спасибі. Дитині сподобались картинки, а мамі теж цікаво переглянути і скористатись порадами, які книжечки є зараз і що для якого віку. Дякую за можливість перевірити якість та протестувати підгузки. Фото додам.
У відгука 8 коментарів
Наталія Юр'єва

Отримали тестовий набір

Дякую НаПроби за можливість потестити нічні трусики, дуже важливо щоб це були якісні речі і не було після них запрілостей та протікань) Сьогодні спробуємо одягнути їх на ніч.
Неочікувано велика коробка з подарунками. Доці книжечка сподобалась, хоча вона й більше для мами з татком)))
Пробні набори підгузків вже скоро будуть передані також новим власникам для дегустації)
У відгука 3 коментарі
Наталія Юр'єва

Чищення зубів улюбленцям

Підсумовуючи результат, скажу що за два тижні зубні палочки двож з двох улюбленців не розлюбили. Це вже добре. Результат є, хоча покищо не дуже помітний, оскільки камінь ще є і зубки нашого йорка були запущені. Не дається вона їх чистити, тому палички Purina Dentalife для нас можуть бути порятунком від зоостоматолога. З кокер-спаніелем трохи простіше, вона більше кісточок їсть і сама чистила ними зуби. Тому вони відносно не погано виглядали, але і вони побіліли. Дякую напробам та Пуріні за можливість спробувати. Плануємо продовжувати чистити зубки цими паличками нашим песикам. Ну і ще звичайно скажу що упаковка зручна з зіпом що зберігає свіжість паличок.
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 0 коментарів
Наталія Юр'єва

Нарешті отримали

3+
Доброго дня. Нарешті отримали і ми палочки Dentalife. І вже наша йорк Глорія їх спробувала. Їй сподобалось, наввть більше за її улюблені ласощі Баффоси. З'їла одразу, не охороняла, що дуже тішить. Хоча по розміру великі, і я боялась що не справиться розрізавши палочку навпіл але справилась вона доволі швидко. Запах не різкий і упаковка з зіпом що приємно. Але в зручності Пуріна ніколи не підводила. Чимось палочки візуально нагадують несвіжий хліб. У відео показала. Тестуватимемо далі) і на днях на нашому кокері протестуємо.
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 0 коментарів
Наталія Юр'єва

Прання дитячих речей

Доброго дня. Рада залишити ще один позитивний відгук про тестовані гелі. Маємо маленьку доцю, 8 місяців, і ризикнула попрати її речі woollite delicate. Вона в нас не є алергіком. Після прання реакії шкіри в доні на попрані бодіки ніякої не було і запах досить легенький, майже не відчутний. Для нас це важливо. Речі не стали жосткими, хоча вода в нас досить жорстка в крані. Тому можу порекомендувати їх для прання дитячих речей. Але якщо дитина алергік то перевіряйте, слідкуйте після першого прання за станом шкіри дитя. Ну і перші 2-3 місяця життя дитини я б мабуть теж не прала, бо все ж якийсь легенький запах але є. А для немовлят не рекомендують ароматизовані речі застосовувати.

#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 0 коментарів