Ірінка
Ірінка
Новачок
Відгуки Ірінка
Коментарі Ірінка
Отримано лайків
0 Like
Ірінка
Ну, ось і підійшло ло кінця наше перше знайомство та тестування чудових підгузків Libero touch! Сьогодні провели тест з водою, хоча так було шкода улюбленого ( так, так це тепер наш фаворит) підгузка. Спочатку налила в підгузок 100г води, вона за кілька секунд увібралась і поверхня стала суха! Я навіть приклалала папір чи нема слідів)Гарно спрацював індикатор помінявши коліри на синій , десь на четвертину. Далі спробувала дрлити ще 400 г води, вода рваномірно родподілилась і підгузок набув форму лодочки.Можна було лити воду ще, але я вже не стала, так як ніколи не допускаю і так такого повного стану підгузника на дитині. Отже, підгузник Liberi touch чудово споавився з вологим тестом!Тепер я впевнена, що моїй дитині сухо і комфортно!
У відгука 0 коментарів
Ірінка
Я , маленька дослідниця Анночка! Коден день для мене, це океан нових відкриттів! І А з Libero touch- це мамине нове відкриття, яким я задоволена дуже- дуже!!!
У відгука 0 коментарів
Ірінка
Пишу свій другий відгук сьогодгі , через те, що мама експерта( тобто я ) попала з отруєнням в лікарню☹️ Отрж, підгузки Libero touch стали моїм відкриттям !!!! Шкіра моїє дитинки дуже схильна до подразнень та почервоніно. Ми перепробували велику кількість марок підгузок, різні креми , а всеріано почервоніння виниклти, тому корисистмся виключно арками преміум класу.Тож у виборі підгузок ми консерватои і користуємся маркою, яка не викликає більш- менш подразнень. Але зауваження то вибраної марки все-рівно були, тож ми були у пошуках. Перші дні використання Libero , і ми вже фанати цих підгузків!!! Все було супер! Мега приємні, тоненькі на літо це великий плюс. Ідеально сидять на дитині , ніде нічого не перетискає! Підзузки витримали ідеально нічні використання! Нічого ніде не протекло.Та найважливіше , що на нашій чутливій шкірі не було подразнення!Навіть без використання крему пвд підгузник. В ці останні два дні через мою хворобу та перебуванпя в ‭лікарні, дитину доглядав тато, тож дуже переживала, щоб не було подразнення у донечки, бо вона тоді неспокійна і капризна, але все було супер, то тато навіть купив ще одну пачку Libero touch, дякую вам ща чудовий продукт!
У відгука 0 коментарів
Ірінка
Отримали ми нашу посилку вчора. Донечка з захопленням оцінила пакування, а мама при відкритті посилки зауважила відсутність неприємного хімічного запаху , як у деяких інших марках.Підгузки м’які і приємні на дотик.Дещо усладнює для тата одягання відсутність малюнку чи якоїсь ясравішої позначки, що це перед підгузка. Мені особисто ж сподобалось те, як щільно і гарно прилягають дл дитини резинки підгузка, унеможливлюючи будь-яке протікання ! Так і було! За два дні жоднооо протікання! Підгузок гарно витримав ніч, на ранок індикатор ще мав крапельку місця!І сама наявність індикатору є важливою опціє!Перші враження дуже позитивні
У відгука 1 коментар
Ірінка
Доьрий день! Моєї посилки немає.
У відгука 1 коментар