White_Nadia
White_Nadia
Новачок
Відгуки White_Nadia
Коментарі White_Nadia
Отримано лайків
0 Like
White_Nadia
Доброго дня. Підкажіть, чи можна цим гелем користуватися під час вагітності ?
У відгука 1 коментар
White_Nadia
Доброго дня. В 30 років вже відчуваються перші вікові зміни. Хочеться щоб шкіра була пружнішою, ніжнішою та зволоженішою. Але так як я вагітна, то цікавить чи немає шкідливих добавок , гормонів і сильних ароматичних запахів?
У відгука 4 коментарів
White_Nadia
Цього року закривала варення з допомогою "Желфікс". Перше, що можу сказати, то це те, що "Желфікс 1:1" для мене категорично не підходить. Я не люблю дуже солодке варення, а в цьому випадку цукру потрібно багато. Другий варіант "Желфікс 2:1" кращий тому, що використовується менша кількість цукру і більша фруктів. Тобто варення одразу стає кориснішим. Також є зауваження: хотілося би варіант для діабетиків, де б можна було використовувати підсолоджувач, а не сам цукор. Тобто якісь варіанти "Желфікса" для стевіазиту, еритриту або інших корисних підсолоджувачів. Думаю, що це буде важливо і людям які дбають про своє здоров'я і не вживають цукор чи фруктозу через високий ГІ.
У відгука 0 коментарів
White_Nadia
Оскільки вишневий джем дуже швидко закінчився (навіть свекруха рецепт взяла), то я спробувала приготувати на більшу порцію вишень, але використовуючи "Желфікс 2:1". Одразу скажу, що цей варіант мені більше сподобався. Желе було густе та ароматне. Не скажу , що від "Желфікс 2:1" відчувався сильний аромат цитрусових, можливо легка нотка. І ще пробувала робити на стевіазіті, на жаль експеримент не вдався. Запах вишень та конячку ніяк не перебивав запах стевії. "Желфікс 2:1" відмовився желувати на заміннику цукру.
У відгука 0 коментарів
White_Nadia
Друга спроба зварити джем густої консистенції прийшла разом з чорницями. Мій рецепт дуже простий : на 1 кг чорниць - 1кг цукру та 1 пакетик "Желфікс 1:1". Ягоди перебрати та збити в блендері. Додала пачечку "Желфіксу" + цукор і варила десь хвилин 5, щоб зберегти якомога більше вітамінів. Цього разу я просто в захваті! Джем вийшов густим та смачнезним, ніби свіжі ягоди з цукром. Смакота неймовірна! Всім раджу спробувати, особливо з морозивом чи до інших десертів. "Желфіксу" 5 з плюсом
У відгука 0 коментарів