NNnn
NNnn
Знавець
Відгуки NNnn
Коментарі NNnn
Отримано лайків
0 Like
NNnn
Шоколадно-сирний пиріг з вишнями Інгредієнти: Вершкове масло -240г Какао Dr.Oetker -60г Домашній жирний сир-600г Яйця-6шт. Цукор-700г Ванільний аромат Dr.Oetker- 1флакон Розпушувач Dr.Oetker -2ч.л. Борошно -3ст.л(з верхом) Вишні без кісточок (зазвичай заморожені)-700г Желе для торта Dr.Oetker -2 упаковки Сіль - дрібка(за бажанням) Приготування: Включаю духовку на 175*. В чашу комбайну кладу сир, 1ч.л.розпушувачуDr.Oetker, 250г цукру, ванільний аромат Dr.Oetker, 3 яйця(все змішати до однорідності) В мисці розтираю вершкове масло з какао Dr.Oetker, додаю збиті з 200г цукру 3 яйця, потім - змішане з 1ч.л.розпушувачу Dr.Oetker борошно. Можна додати дрібку солі. Шоколадну масу виливаю у форму(у мене-кругла, d=28см), застелену пергаментом.Поверху виливаю сирну масу і ложкою, місцями піднімаю нижній шоколадний шар, створюючи хаотичний малюнок. На поверхні розкладаю заморожені вишні, легенько вдавлюючи їх до рівня поверхні викладеної маси. Ставлю в духовку на 45 хв (режим:"верх-низ без кондиціонування") Відкладаю 4ст.ложки цукру згідно рецепту "Желе для торта" Dr.Oetker, змішую весь цукор, який залишився, з вишнями до повного їх розморожування. Поки вистигає вийнятий з духовки пиріг, відкидаю вишні на друшляк. Вишні розкладаю на поверхню пирога, сік використовую (замість води) для приготування желе (спосіб приготування - на упаковці) і заливаю ним вишні на поверхні пирога. Можна зверху злегка притрусити цукровою пудрою або білою кокосовою стружкою. Смакота!!!
У відгука 0 коментарів
NNnn
Торт "Пес -2018" Інгредієнти: Для бісквіту: 6 яєць 300г -цукру 230г -борошна 40г - какао Dr.Oetker 3 ст.л.- вершкового масла аромат Dr.Oetker -1ампула розпушувач Dr.Oetker - 1 ч.л. Крем для торту: 4 яйця 150 г цукру 200 мл молока 600 г масла 30г какао Dr.Oetker аромат Dr.Oetker - 1 ампула Готую бісквіт: жовтки відокремлюю від білків, збиваю окремо з цукром і ароматом Dr.Oetker ( пару столових ложок-на білки), обережно змішую разом, поступово додаю борошно, змішане з какао Dr.Oetker і розпушувачем Dr.Oetker, вмішую розтоплене і охолоджене вершкове масло. Випікаю при t=180* (40-45 хв.) Для крему змішую яйця, цукор, молоко і при помішуванні варю до загустіння, охолоджую. Збиваю вершкове масло (м'яке), поступово додаючи кремову "заварку", аромат Dr.Oetker. Частину крему залишаю світлою, до іншої частини додаю какао Dr.Oetker. Охолоджений бісквіт ламаю на дрібні шматочки, змішую з кремом і "ліплю" собачку, зверху покриваю кремом. З Новим 2018 роком!
У відгука 1 коментар
NNnn
Отже, на сьогодні я використала все, що отримала від Dr.Oetker (трішки декору зекономила для новорічного свята). Як експерт, хочу відзначити ЯКІСТЬ, ЯКІСТЬ і ще раз - ЯКІСТЬ продукції Dr.Oetker. Абсолютно ніяких зауважень щодо продукції Dr.Oetker, як отриманої для тестування, так і тієї, що я купую в торговій мережі у мене нема. До всього хочу відзначити ще й вишуканий дизайн упаковок Dr.Oetker! P.S. Навіть прислану коробочку використала: йду в гості до друзів і якраз шість мафінів-ялиночок розмістилося в подарунковій коробочці Dr.Oetker!
У відгука 1 коментар
NNnn
Зі святом всіх вас! Хай святий Миколай всім нам приносить мир і злагоду! А компанії Dr.Oetker - успіхів і процвітання! Якраз до свята - ялиночки різдвяні з прекрасним декором від Dr.Oetker! В основі - шоколадні мафіни (спасибі розпушувачу і какао від Dr.Oetker!):
У відгука 2 коментарі
NNnn
Чомусь останній мій відгук двічі надрукований, а відгук про какао десь загубився, тому хочу повторитись. Какао Dr.Oetker я завжди використовувала 22%, а в посилці надійшло 11%. Повинна сказати, що мені сподобалось і це какао теж!
У відгука 0 коментарів