Svitlana Udovenko
Svitlana Udovenko
Знавець
Відгуки Svitlana Udovenko
Коментарі Svitlana Udovenko
Отримано лайків
14 Like
Svitlana Udovenko

Тепер cooker.UA мій улюблений Інтернет - магазин!

Дякую порталу naprobu.ua за можливість стати учасником тестування якісного сервісу! Я в захваті ! Супер швидка доставка, ввічливий кур’єр , екологічність пакування та доставки, максимальна свіжість продукції - головні переваги cooker над іншими Інтернет магазинами. Окремо хочу виділити натуральність продукції - для мене це надважливо, адже я - мама маленького хлопчика, для якого обираю лише натуральне та корисне. Я стала палким шанувальником сервісу cooker.UA та із щирою душею рекомендую його усім знайомим, адже аналогів я не зустрічала!
У відгука 0 коментарів
Svitlana Udovenko

Замовлення оформлено - чекаю на доставкц

Цього разу і мені випала можливість протестувати Cooker box! Останнім часом надаю перевагу сервісам доставки продуктів , тому це тестування є мега актуальним!
У відгука 2 коментарі
Svitlana Udovenko

Обожнюю продукцію Dr Oetker

Із задоволенням зареєструвалася у розіграші, оскільки обожнюю готувати десерти і завжди обираю для них найякісніші інгредієнти.Продукція Dr Oetker серед моїх фаворитів: желатин, ароматизатори, ванільний цукор, творопиш, желфікс, збитий десерт - завжди присутні у моєму арсеналі. Творопиш вважаю знахідкою, адже дуже довго не могла приготувати ідеальну запіканку, а з цим диво- продуктом вона надзвичайна ! Буду рада спробувати нові для себе десерти улюбленого бренду!
У відгука 0 коментарів
Svitlana Udovenko

Конфітюр із полуниці з Желфікс 3:1

Зовсім недавно, буквально роки 2 тому я сказала колезі одну фразу, яку спростувала завдяки Желфіксу: «я варитиму варення, хіба що на пенсії». Дійсно, згадуючи як мама три дні кипятила ягоди, засипаючи їх кілограмами цукру, я не проникала я особливим бажанням витрачати час на цей процес. Але Желфікс перевернув моє уявлення про варення з ніг на голову. 3 хвилини! Довести до кипіння і варити 3!!! хвилини! Це вагомий аргумент. І я обожнюю варити варення( конфітюр, джем, суть не змінилася). Завдяки короткотривалому варінню зберігається смак та аромат свіжих ягід , а цей колір - це любов) У моєму арсеналі уже полуничний, полунично- суничний та чорничний конфітюр) Я
У відгука 2 коментарі
Svitlana Udovenko

Отримала свій набір експерта )

Отримала свою посилочку від naprobu.ua.Чудовий набір! Вже не можу дочекатися коли почну тестувати. Приємним доповненням стали наліпки та декор для баночок. Чекаю вихідних, щоб поїхати за ягодами та почати творити смакоту! Дякую naprobu.ua за довіру та можливість взяти участь у тестуванні якісної продукції DrOetker. З продукцією я вже знайома - минулого року готувала абрикосове желе - це справжнісінька смакота! А головне те, зо готувати з желфікс блискавично швидко з мінімальним затратами часу, що дуже зручно молодій матусі!
У відгука 0 коментарів