Надія Коць
Надія Коць
Новачок
Відгуки Надія Коць
Коментарі Надія Коць
Отримано лайків
0 Like
Надія Коць
Для того щоб зробити тестування повноцінним, ми з синочком пішки в пошуках м'ясних пюре Hame) дуже зраділа, що в першій аптеці ми його знайшли. Вибрали "Кролик зі шпинатом та картоплею" та "Індичку". Мій гурман не в захваті від м'яса приготовленого мною, але я мала надію, що пюре від Hame він буде їсти. Просто Індичку навіть не захотів пробувати, але з улюбленою зупкою з'їв). Як і завжди смак в пюре на вищому рівні. Також із задоволенням їв кролик зі шпинатом, хоча мені не дуже сподобався запах. Консистенція також була під знаком питання, бо потрібно було дуже добре розігріти, щоб пюре стало однорідної консистенції. А також залишаю скріни відгуків з Розетки)
У відгука 0 коментарів
Надія Коць
Мам, а я вже все з'їв) Давай ще!)
У відгука 0 коментарів
Надія Коць
Доброго дня) в мене теж не виходить зберегти в профілі свій інстаграм https://www.instagram.com/kotsnadiya/
У відгука 1 коментар
Надія Коць
От і в нас діїшла черга до дегустації фруктових п'юре. Консистенція, запах і смак нас повністю задовільнило. Присутній цукор у складі всіх п'юре, але мене це не лякає. Трішки не подобається склад, бо другим у списку, майже у всіх п'юре, є вода. Якщо підрахувати відсоток фруктів то їхній вміст становить 60%, тобто все інше вода. Ну і щоб не було дуже рідким виробник використовує крохмаль. Не зважаючи на все це, наш маленький дегустатор з великим задоволенням задоволенням зїв усе) Дуже сподобалося п'юре з чорносливу. Я думала, що нам не піде, бо мама не дуже любитель цього сухофрукту, але смак і запах дуже здивував - з'їли все і навіть з банки пробували виїсти все до останньої краплинки)
У відгука 1 коментар
Надія Коць
Було б цікаво взяти участь. Зараз пора гарячого чаю, а який чай без смачненького) Люблю балувати свого чоловіка, а ще трішки і для синочка пошукаю рецепти для печеньок. З даною продукцією знайома і користуюся. Насправді використою багато чого: дріжджі, ваніль, какао, розпушувач, дуже сподобалося желе для торта, особливо в сезон фруктів було шикарне оформлення тортів) Можливо повезе і в цьому тестуванні
У відгука 0 коментарів