Mikki88
Mikki88
Експерт
Відгуки Mikki88
Коментарі Mikki88
Отримано лайків
13 Like
Mikki88

Дуже швидкі та смачні киселі від Dr.Oetker. Моє знайомство з новинкою

Отож , протягом двох тижнів я отримувала задоволення від споживання киселів Dr.Oetker, які мені прийшли на пробу. Мені цей варіант приготування киселів дуже сподобався, бо я люблю все швидко робити, багато часу проводжу на роботі. Приготувати цей кисіль дуже просто - вміст пакетику всипаєш в окріп та помішуєш протягом 30 -60 сек. Він стає густішим на очах , без комочків та дуже ароматним ( мій фаворит до речі з лісовими ягодами). У чашці кисіль дуже близький до смаку дитинства зі шматочками ягід, гарячий , та солодкий. Є варіант заварного киселю, але особисто мені цей варіант не дуже, бо там потрібно варити. А цей практичний, швидкий та смачний і ароматний кисіль розчинний від Dr.Oetker тепер мій фаворит.

Дякую за можливість тестити продукцію Dr.Oetker та бажаю миру та щастя у Новому 2024 році всім українцям!

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки #кісель #кісель_DrOetker #десерты #десерти
#droetker.ukraine
У відгука 1 коментар
Mikki88

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker - подарунок під ялиночку❤️

Доброго дня всім та зі святами прийдешніми!

Отримала нещодавно від Dr.Oetker подаруночок під ялинку (інакше і не назвеш, бо дуже неочікувано я ввійшла в список переможців). Дуже зраділа, бо вже не вперше отримую від цієї фірми на тестування продукцію , сама її купую і впевнена, що буде смачно )

Великий пакуночок із різновидами киселів різних смаків: з вишнею, малиною, журавлиною, з полуницею та лісовими ягодами. На свята збирається вся родина, то ми всі будемо ласувати смаколиками від Dr.Oetker та ви точно отримаєте цікавий та чесний відгук , а ми задоволення від споживання!

Всім гарного тестування кіселів від Dr.Oetker.

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки #кісель #кісель_DrOetker #десерты #десерти
#droetker.ukraine
У відгука 0 коментарів
Mikki88

Безумно хочу поучаствовать !

Пользуюсь вашей уходовой косметикой давно, новинки всегда отслеживаю и пробую. Надеюсь и мне повезет войти в число 100 счастливых обладателей тестового набора ! Жду с нетерпением оглашения результатов !! И держу кулачки)
У відгука 0 коментарів
Mikki88

Десерти, засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Быстрый "тирамису" с Dr. Oetker.

Готовила десерт быстро и мах просто. Даже не знала , что получится так вкусно. Вышло на четыре порции где - то , достаточно больших по размеру. Вместо савоярди (погода была нелётная для их поиска) я взяла плотное хрутящее печенье. Рецепт прост : заварил крепкий натуральный свежемолотый кофе , дала ему остыть, в это время смешала 200 г молока и 100 г сливок 15%жирности, высыпала массу с пакета для приготовления тирамису Dr. Oetker. Все сбила в течении мин 3. Масса побелела и загустела. Сахара не сыпала. На вкус прекрасно. Дальше собрала сам тирамису: печеньки обмокнуоа в кофе ,выложила слой, слой взбитого крема , посыпала какао, потом опять все повторить . Сверху украсила какао и присыпочкой Dr. Oetker. Быстро , вкусно и по-настоящему красиво. Все гениальное просто =>>> с Dr. Oetker на кухне чудеса ❤️❤️❤️❤️ #naprobuua #naprobuua_DrOetker  #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки #десерты
У відгука 3 коментарі
Mikki88

Горячий шоколад от Dr. Oetker

Я любительница кофе в его разных сочетаниях. С него начинается мое утро и им заканчивается. Поэтому это кулинарное открытие для меня - шоколад, который можно пить :) и прекрасное разнообразие напитков в холодные дни . Очень густой, насыщенный вкус и аромат. Тестировала на работе, сотрудники собрались с вопросами , что пью ) так пахло. Заваривала без молока ( мне так вкуснее), в пакете 25 г - мне хватило на большую чашку. Очень сладкий, на мой вкус несладкоежки. Повышает настроение ! Мой любимый из трёх видов ( обычный, лесной орех и ром )- с ароматом рома. Влюбилась и теперь пью кофе и капучино от Dr. Oetker. Спасибо вам за участие в тестировании! Всем приятного капучинопития❤️#naprobuua #naprobuua_DrOetker  #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки #десерты
У відгука 9 коментарів