Irin-ka
Irin-ka
Новачок
Відгуки Irin-ka
Коментарі Irin-ka
Отримано лайків
0 Like
Irin-ka
Смородинове желе, дубль №2!))) Моїм домашнім на стільки сподобалась перша порція з Желфіксом, що довелось робити ще одну. Благо, готувати його ДУЖЕ просто!!! Одна відмінність: цого разу я брала не свіжі, а заморожені ягоди (залашились минулорічні, а викидати, щоб звільнити місце свіжим, стало шкода). Желе вийшло густе, з насиченим смаком, не гірше, ніж зі свіжої смородини. Тому сміливо використовуйте заморожені ягоди, якщо такі є, результат вас порадує. Смачного!
У відгука 0 коментарів
Irin-ka
Привіт усім!!! Так хотілось сьогодні додати до відгуку фото з чудо-джемом, який у мене вийшов, та це все, що вдалось врятувати))) Джем вийшов дуже смачний і, дякуючи Желфіксу, однорідний. На черзі апельсиновий по рецепту, який отримала з тестовим набором;) P.S. Відгуки враховуються тільки ці, що залишаю тут, чи в соцмережах теж?
У відгука 2 коментарі
Irin-ka
Усім привіт! Отримала посилку минулого тижня, сьогодні уже тестувала з пектином з яблук: готувала желе з чорної і червоної смородини. Завтра побачу результат. У використанні все просто і зрозуміло. Єдине...на смак сам Желфікс дуже кислий (я не втрималась і спробувала))), тому куштуйте, додавайте більше цукру... Смачного!
У відгука 1 коментар