a.zinchenko0408
a.zinchenko0408
Експерт
Відгуки a.zinchenko0408
Коментарі a.zinchenko0408
Отримано лайків
20 Like
a.zinchenko0408

Хелл

Всім привіт. Нарешті настав той момент коли я спробувала всі смаки в крутому чорному кейсі. Розмір баночки 250 мл, з логотипом Hell. Я почала тестувати з класичного смаку і він як на мене здався засолодким. Другий це був Strong Focus і тут я можу сказати з повною впевненістю що це мій фаворит. Ця зелена баночка так і манить! Смак апельсину, тутті фрутті , в міру солодкий, не такий газовний як Classic. Потім я спробувала з виноградним смаком енергетик. Так як уже казала, читала багато відгуків інших учасників і бачила що деяким не дуже сподобався, через смак винограду. Але я і мої смакові рецептори вважають навпаки. Цей смак був приємний. І на останок я скуштувала яблучний. І тут повне розчарування. Як на мене закислий, просто наче яблучний сік. Але як кажуть на колір та смак товариш не всяк. Всі енергетики і справді дають енергію. Мені дав так точно. Я люблю поспати в обід і вирішила приймати енергетик в обійдній час і дійсно спати я не лягала, а навпаки була наповнена енергією до самого вечора. Тому для мами на карантині з дитиною, енергетик це реально дійсно крута річ!!!Тому хочеться підбити підсумок. 1 місце -Strong Focus. 2 місце- Strong Red Grape. 3 місце- Classic , а 4 місце відповідно -Apple. Це тестування дуже смачне! Дуже вдячна за можливість приймати участь в тестуваннях та обговореннях. І як же круто коли в мене ще залишився в кейсі не один енергетик)))
У відгука 2 коментарі
a.zinchenko0408

Хелл

Всім привіт. Вже третій смак, який я тестую і на цей раз енергетик з виноградним смаком. Прочитавши відгуки інших учасників, спочатку якось скептично відносилась бо багато кому цей смак не сподобався. Спробувавши сама можу сказати, що смак приємний і як такого винограду не відчувається. Загалом смак мені сподобався, а для мами в карантині, яка 24/7 з дитиною, енергія дуже потрібна.
У відгука 4 коментарів
a.zinchenko0408

Вітаміни

Свого часу коли я була вагітна всім рекомендували вітаміни Елевіт про наталь, було б круто якби була альтернатива і за доступну ціну. Всім гарного тестування,нехай той хто хоче обов’язково протестує.
У відгука 3 коментарі
a.zinchenko0408

Памперси

Хоч моя дитина і не користується вже памперсами, мені було б дуже цікаво почитати відгуки інших мам, чиї дітки ще в памперсах. Користувались ми памперсами інших марок, але з самого початку звичайно Pampers♥
У відгука 1 коментар
a.zinchenko0408

Хелл

Всім привіт. Тестування Хелл продовжується, хочеться поділитись своїми враженнями!)) Оформлення посилки і сам кейс мені дуже сподобався!)) виглядає дуже стильно і круто! Одразу навіть не зрозуміла на пошті коли забрала що це таке цікаве і в чому це мені прийшла посилка. На даний час я спробувала лише два смаки, але вже зараз маю свого фаворита. Я спробувала смак Classic і якщо чесно то він мені був дуже засолодкий. Після цього я скуштувала смак Strong Focus це смак манго,апельсина та тутті фрутті. І чесно він мені дуже сподобався. Смачний,в міру солодкий, приємний на смак хочеться ще і ще!))в ньому на 20% більше кофеїну і це круто, бо він взбадьорить вас іще більше!)))З цими енергетиками можна також пробувати робити якісь коктейлі і смакувати)))Загалом тестування класне,дуже приємно приймати участь, дякую на пробу юа, що дає таку можливість брати участь у тестуванні)))Всім гарного настрою))
У відгука 6 коментарів