YuliyaHalych
YuliyaHalych
Новачок
Відгуки YuliyaHalych
Коментарі YuliyaHalych
Отримано лайків
1 Like
YuliyaHalych

День з помадою Ultra Matte

Всю неділю я проходила з помадою Ultra Matte.
Як я писала раніше, помада легко наноситься, даючи яскравий колір з першого шару. Дуже подобається, що помада дає "оксамитовий" фініш.)
Отримала багато компліментів стосовно помади, що не може не радувати!
Помада майже не сушить губи, порівнюючи з іншими матовими помадами в цьому ціновому сегменті.
Підфарбовувала губи тільки раз - після прийому їжі.
Взагалом враження від помади дуже позитивні!
У відгука 0 коментарів
YuliyaHalych

Перша враження від продуктів

Вчора вперше спробувала сироватку та помаду. Перше моє враження дуже позитивне!
Сироватка (дуже шкода що її так мало) дуже "легенька", після її нанесення немає відчуття стягнутості (як від моєї іншої сироватки, яку я використовую на постійній основі). Сама сироватка швидко всмоктується і залишається відчуття зволоженості шкіри. Також дуже круто після сироватки всмоктується крем, набагато швидше ніж без неї і при цьому залишається відчуття насиченості шкіри. Але при цьому всьому відчувається, що шкіра "дихає", ніби взагалі нічого не наносили.
Помада теж викликала вау-ефект. Колір дуже гарний, який при нанесені виглядає "оксамитовим". Наноситься помада легко, завдяки формі помади легко промалювати кутики та зробити акуратні лінії.
Наразі я взахваті! Планую ще провести тест на витривалість з помадою.)))
У відгука 0 коментарів
YuliyaHalych
З усіх пюрешок нам не сподобався тільки чорнослив. Дуже сподобались пюре з сиром і фруктами. Дитина реально навідалась однією великою баночкою. Пюрешки в стіках дуже зручно брати на прогулянку. Та й м’ясні пюре нам зайшли на ура! Дякую за можливість взяти участь в такій акції
У відгука 1 коментар
YuliyaHalych
Сьогодні куштували творожно-фруктове пюре. правда однією баночкою синочок не наївся, з’їли зразу дві, а це точно значить що йому сподобалось. Пюрешка сама однорідна тому дійсно можна давати меншим діткам, хто ще не вміє жувати. Дуже класно давати таку баночку на прлуденок або брати з собою для годування на довгу прогулянку, адже таку смакоту малюк точно з’їсть.
У відгука 1 коментар
YuliyaHalych
Бейбі Бос задоволений кількістю смаколиків
У відгука 0 коментарів