anichcka
anichcka
Знавець
Відгуки anichcka
Коментарі anichcka
Отримано лайків
7 Like
anichcka

АХА кус-кус

Скільки людей, стільки і думок. Багато хто писав, що гречка смачніша за кус-кус. Не погоджуюсь)))
Можливо, тому що я не шанувальниця гречки, але кус-кус мені сподобався більше. Можливо, тому що я вже зрозуміла, що води, заявленої в анотації до приготування, вказано трохи більше, ніж потрібно. Я можу зі впевненістю сказати, що каша швидкого приготування кус-кус займе своє місце на моїй кухні.
У відгука 1 коментар
anichcka

Гранола від АХА

Відмінність граноли від мюслі полягає в способі приготування. Мюслі необхідно заварювати, гранолу ж, завдяки тому, що ці мюслі запечені, можна їсти сухою (саме це я і робила: синові заливала молоком, собі ж просто набирала ложкою).
Кожен з інгредієнтів має чітку структуру, немає каші і мішанини. Всю масу можна охарактеризувати як сипучу. Простіше кажучи, ти бачиш, що ти їси і немає ніяких сумнівів.
У неї дуже хороший склад - не надто багато цукру, багато корисних жирів і повільних вуглеводів. У міру солодко і смачно. Великий плюс - гранола досить ситна: години 3-4 після сніданку їсти не хочеться.
Цей продукт з низьким глікемічним індексом, а значить містить складні вуглеводи, які довго перетравлюються в організмі. Продукт багатий клітковиною і корисними мікроелементами і вітамінами.
У відгука 6 коментарів
anichcka

Гречка з грибами та овочами

Скажу відверто, я не шанувальник гречки... І ним не стала після того, як спробувала кашу в пакетиках)))
Як на мене, то тієї кількості рідини, яка заявлена в інструкції, забагато,каша була рідкою. Але, смак не викликає негативних емоцій, овочів та грибів в достатній кількості, приправи теж сподобались, каша була не надто солона. Поживні властивості на висоті (години три їсти не хотілось) Висновок: в цілому, кашею задоволена, на ринку вона займе одне з передових місць, так як інгредієнти натуральні, смак непоганий, місця займає небагато, приготування легке.
У відгука 4 коментарів
anichcka

Растішка

Сирок дуже ніжної консистенції, більше нагадує мус або крем, але при цьому чітко відчувається смак сиру. Завдяки м'якості і ніжності, ковтати такий сирок дитині зовсім не складно. Склад натуральний, зайвого нічого (як на мій погляд). У даного сирка солодкуватий і дуже приємний смак. Напевно, не варто нагадувати, що в сирі міститься кальцій та інші корисні мінерали і вітаміни. Цей сирочок не став винятком і все необхідне в ньому теж присутнє. Ну, а головне, що син їв його з апетитом і задоволенням, а мені в цей час не доводилося робити сир самій))). Рекомендувати сирок своїм друзям буду, так як дійсно для малюків підходить і консистенція і за смаковими якостями хороший. Головне, перевіряйте терміни придатності і щоб кришечка на упаковці не була роздутою. Тоді здоров'ю вашої дитини нічого не загрожує, а організм отримає так необхідні йому білки, вітаміни і кальцій.
У відгука 1 коментар
anichcka

Растішка

Кожна мама практично кожен день відкриває упаковки з дитячим харчуванням. Тому, якщо починати, то слід зазначити якість і зручність упаковки: зручна і міцна. Її зручно, завдяки обтічній формі, тримати в руці. Пластиковий стаканчик щільний, його форма стійка до механічного навантаження. Заклеєний стаканчик щільною металевою фольгою, яка має зручний «хвостик» для тримання, легко і цілісно знімається. Відкривати цей сирок одно задоволення - раз і відкрито! Продається він в зручній упаковці, можна годувати дитину не тільки вдома, а й на прогулянці, в поїздці. Сирок зручно підігрівати на водяній бані, так як стаканчик пластиковий. При відкритті упаковки зверху немає відстояної сироватки, тому перед годуванням сирок немає необхідності перемішувати. Консистенція сирку така, що він не розтікається по поверхні тарілки, не тече з ложечки, тому зручно годувати дитину. При більш детальному розгляді видно, що сирок - рівномірна паста, без крупинок і без неоднорідностей. Запаху неприємного немає, цвілі або ще чого-небудь в упаковках не було.
У відгука 0 коментарів