missliana
missliana
Знавець
Відгуки missliana
Коментарі missliana
Отримано лайків
2 Like
missliana

DrOetker знахідка для кожної господині

Прийшли всі пакетики такі гарненькі і блискучі, ще й в подарунок наклейки, прикраса на баночки та шнурок... Це в мене не викликало довіри, зразу подумала рекламний хід. Але за умовами тестування потрібно ж використати, та поділитися своїми враженнями.
Отже... робила я варення з чорної смородини, і 1 кг відклала спеціально, щоб спробувати желфікс 1:1. Спеціально робила не багато, щоб спробувати яке воно, тим більше пише, що не потрібно стерилізувати. Я, чесно кажучи, була вражена 3 хв і все, не потрібно випарювати, чекати щоб вистигло, і знову випарювати. DrOetker знахідка для господині!!!!! Я, як мама трьох дітей, в якої дуже бракує часу, задоволена і консистенцією, і смаком, і швидкістю приготування
У відгука 6 коментарів
missliana
Дріжджами від dr. Ortker як більш ніж задоволена!!! Вони неймовірні все гарно піднялося і тісто пухке!!! Пекла пиріг, в нас на львівщині називають таку запіканку з тіста і начинки ( картопля з гречкою). З технічних причин фото не змогла зробити((( Але з продукцією від Dr. Oetker я шеф- повар на власній кухні!
У відгука 0 коментарів
missliana
На паску випробувала прикраси, виглядає дуже гарно, зірочки всі рівні і не поламані! Це "+", а от "-" ж те що зірочки дуже щільні чи грубі не знаю як правильно написати. При жуванні дуже тверді і важко з'їсти тому вони були всі на тарілочці . Тому для прикраси - супер.
У відгука 0 коментарів
missliana
Желатин dr.Oetker випробувала на торті до дня народження своєї донечки. Домашній вишневий сік разом з желатином - супер поєднання, застило все пречудово!!! Раніше не користувалася цією маркою, тепер буду!!!
У відгука 2 коментарі
missliana
На своє день народження донечка попросила сирник, але думаю простий сирник це запросто для свята. Тому вирішила залити саморобною галереткою. З'єднала за рецептом вишневий сік та желатин. Все получилося желе вийшло стійким та гарно тримало форму. Я задоволена!!! Рекомендую желатин від dr. Oetker!!!
У відгука 2 коментарі