herbeautylife
herbeautylife
Знавець - Блогер
Відгуки herbeautylife
Коментарі herbeautylife
Отримано лайків
7 Like
herbeautylife

Фінал тестування. Всі +/-

2+
Другий тиждень скоро завершиться. Текстури, формат продуктів, дещо про склад я описала у попередніх відгуках. Тепер час дізнатись, чи дієвий продукт, всі його плюси та мінуси. Почну з негативу, його менше. На упаковці вказано, що продукція може захистити від сонця, думаю малось на увазі, що вона може підвищити захист у комбінації з вашим надійним спф (сподіваюсь всі зробили його частиною свого життя і знають навіщо). Вітамін С допомагає зі шкодою від променів, так як підвищує природній, вже існуючий, захист вашої шкіри. З нашим сонцем та екологією шкіра вже не настільки готова до боротьби, тому їй не завадить допомога. Я не фанат чіплятися до складу, фанатично шукати спирт, не боюсь силіконів ітд. Для мене головне результат та задоволення в процесі використання. І ці засоби були приємними. Так, перед покупкою, я можу закинути складові на певні сайти, критично оцінити всі за та проти, але цей крок повинен бути Вашим вибором, а не чимось нав'язаним рекомендаціями блогера чи сусідки. Подруги підтвердять, що шкіра стала кращою (саше, які надіслали, я віддала одразу, щоб тестувати все разом і порівнювати наші враження). Спробувала таки на чоловіку, на невеликій ділянці, шкіра почервоніла дещо, так що з алергією на вітамін С краще обирати інші активи або брати, маючи кому віддати у разі, якщо не підійде. Шкіра виглядає ок, гірше точно не стала. Думаю всі зміни попереду, трошки світлішими стали 2 зони з пігментацією після висипань. Але в мене вони світліють дуууже повільно навіть від кислот і ретинолу ( мої особливості імунітету та регенерації шкіри). Впевнена, що за місяць буду ще більш задоволена результатом. Крім того за два тижні я використала не так багато, що + , використовувала вранці та ввечері. Додала фото з вимірюванням до використання і під кінець дня. Різниця в зволоженості є (ясна справа, що це не проф. вимірювання в лабораторії, але щось да показує). Думаю ці баночки ще стануть героями посту в інстаграм про продукцію, яку використала до останньої краплі. Довіряйте, та перевіряйте і головне набувайте нових знань! Дякую за проект і до нових тестувань!
У відгука 4 коментарів
herbeautylife

Collistar Attivi Puri продовжуємо знайомство

Вітамін С у догляді дуже люблю і ціную. Я з тих, хто з ним дружить і не має ніяких проблем ( наприклад, у чоловіка алергія і реакція на все з лимоном, вже мали негативний досвід, коли поділилась з ним маскою для обличчя). Вітамін С загалом складний компонент, потребує хорошої формули ( може швидко псуватись), правильного пакування (темне скло або туба, щоб вберегти від прямих променів сонця ) і також вимагає коректного зберігання. Він дарує шкірі гарний тон, запобігає старінню (сприяє появі колагену) і зменшує негативний вплив навколишнього середовища, зокрема УФ променів. Сподобалось, що продукція Collistar містить новітній тип вітаміну С, який має більш стабільні якості. Темне скло для серуму чудовий вибір, головне не побити ( в мене вже раз впав у ванній, все залишилось цілим). У крема є стопер під кришкою, що теж плюс. Для когось відсутність лопатки мінус, а в мене їх вже назбиралось багато, тому не переймаюсь сильно, хоча розумію, чому для багатьох це бажаний аксесуар. Точно помітила, що шкіра в чудовому стані, почервоніння чи висипань не було. Свій рівень зволоження перевірю вкінці тестування спец.пристроєм.
P.S. сподіваюсь цього разу фото додасться не догори ногами.
У відгука 8 коментарів
herbeautylife

Рубрика "розпакуй" та перші враження від лінійки з вітаміном С від Collistar

На вихідних була приємно здивована тим, що мене обрали для тестування продукції бренду Collistar. До цього я користувалась лише деякою декоративною косметикою бренду, а тепер маю змогу оцінити догляд. Б'юті блог для мене хоббі вже більше 2х років, тому маю з чим порівнювати. Перше враження - це pr бокс. Від цієї коробки я була в захваті, так як не очікувала отримати не тільки продукцію, а й вітамінний бонус у вигляді лимонів та апельсинів. Серум дуже легкий, не залишає липкості, активного запаху немає, що для мене +. Запаковано якісно, скло ( краще для recycling). Крем, то просто ідеальний аромат під Новий рік. Цитруси люблю у парфумах, догляді за тілом і рада їм у цьому продукті також. Текстура досить легка, немає відчуття жирності, на ніч додала сквалан, як останній етап догляду, так як у холодну пору з сухим повітрям моя шкіра почуває себе оптимально з таким комбо продуктів. Шкіра в мене нормальна, іноді залежно від пори року може бути трохи сухіша і навпаки, висипання тільки перед КД. Сподіваюсь це дуо допоможе з постакне і тоном шкіри загалом. Більш детально в наступному відгуку.
У відгука 4 коментарів