AlinaHav
AlinaHav
Новачок
Відгуки AlinaHav
Коментарі AlinaHav
Отримано лайків
0 Like
AlinaHav
Нарешті вирішила протестити Желфікс 1:1. Залишались в холодильнику яблука Білий налив. Вони кислі і ніхто не хотів їх їсти. Яблук 1 кг почистила від шкірки та серцевини та перебила блендером. І знову все робила по інструкції, яка написана на пачці. Дуже зручно.Желфікс з 2 ложками цукру засипала до яблук, довела до кипіння. Потім всипала весь цукор 1 кг та проварила 3 хв.після закіпання. І все. Супер варення готове. Застигло як і попереднє швидко і гарно.
У відгука 0 коментарів
AlinaHav
Вирішила зварити лимонно-апельсинове варення. Цікава ідея і в моїй сім'ї такого ще не гоготували. Почистила 3 апельсина середнього розміру та 2 лимона. Вийшло приблизно 500 г.фруктів. Готувала з Желфіксом 2:1, бо й так потрібно більше цукру на кислі фрукти. Вийняла кісточки, дрібно порізала лимони і апельсини, добавила пів пакетика Желфікса 2:1 з 2 столовими ложками цукру. Довела до кипіння, всипала ще 300 г.цукру та поварила 3 хвилини. На смак в міру кисленьке та солодкувате. Розлила по банках і ще не встигло охолонути варення як загусло майже як желе. З Желфіксом готувати варення просто мрія.
У відгука 0 коментарів
AlinaHav
Нарешті сьогодні зібралась з думками приготувати варення. Якраз нам привезли знайомі пакет слив і абрикоси ще були в холодильнику, тому я вирішила однозначно, що це буде сливово-абрикосове варення. Взяла абрикос 500 гр., слив жовтих 500 гр.і о спасінням став Желфікс 2:1, бо цукру вдома залишилось якраз пів кілограма і ще вирішила добавити води 200 гр. Фрукти почистила від кісточок та половинкі порізала ще на 2 частини. А далі все по інструкції. Добавила води, змішала Желфікс з 2 столовими ложками цукру, довела до кипіння, засипала весь цукор, знов довела до кипіння та проварила 5 хв.постійно помішуючи. Вирішила трошки довше потримати, оскільки я не робила пюре з фруктів. Скажу чесно, сама весь процес робила вперше, тому і стільки часу збиралась з думками, адже пам'ятаю як варила варення з мамою дууже довго і дуууже жарко. Але приємна несподіванка, я зробила варення сама з дитиною 7 місяців за якихось пів години. Правда спочатку мені здалось трохи зарідке воно, мабуть воду не треба було додавати, але коли охололо, загусло як треба. А смак просто бомба. Не дуже солодке, з кислинкою ( сливи дали) та насичений фруктовий смак, а не смак сиропу. Я як величезний поціновувач солодкого хочу вже спробувати приготувати наступне варення з Желфіксом 1:1, щоб було солодше.
У відгука 0 коментарів
AlinaHav
Ураа!Я в числі експертів!! Чекаю посилку щоб почати тестувати Желфікс.
У відгука 0 коментарів
AlinaHav
А я зіштовхнулась з проблемою чутливості зубів після народження дитини. Зараз вже на шостому місяці грудного вигодовування і проблема стає все більш актуальною. Хотілось би щоб Sensodyne її вирішив.
У відгука 0 коментарів