H.Marinka
H.Marinka
Знавець
Відгуки H.Marinka
Коментарі H.Marinka
Отримано лайків
11 Like
Бактобліс
20:50 14.07.2021
H.Marinka

Помилки в анкеті

На запитання чи є діти вибрала "Ні", але далі було багато запитань про дітей. У мене от хронічний тонзиліт, цікаво було б спробувати, а то часто поболює горло, а вже як затяне то важко потім долікувати повністю.
У відгука 0 коментарів
H.Marinka

Я в захваті від Hell Energy

Ось і підійшло до кінця тестування енергетиків Hell Energy. В попередньому відгуку я писала що Grape сподобався мені найменше, так от, я справді його тоді не роспробувала. В нього дійсно дуже класний смак, відмінний від всіх решти, дуже чути виноград. Тепер він мені також дуже подобається.
Хочу відмітити, що енергетик додає енергії якраз стільки скільки потрібно. Він може забрати сонливість і млявість. І оскільки баночка досить маленька - доза теж виходить невелика, і через те, через деякий час ви себе будете почувати добре, не звертаючи уваги на те, що в складі є кофеїн.
Єдине зауваження для всіх, хто буде пити енергетики: ніколи не вживайте їх на пустий шлунок, оскільки це дуже шкідливо.
Енергетики Hell Energy дуже круті, з ними ви відчуєте необхідний прилив енергії і будете почуватись так, ніби здатні звернути гори.
P.S. Focus таки залишився моїм улюбленим смаком.

#naprobuua #naprobuHellEnergy #HellEnergy #Хелл
У відгука 1 коментар
H.Marinka

Перші враження від Hell Energy

Перш за все, варто відмітити, що зі своїм завданням енергетик впорався. Це, звичайно, не панацея від втоми, але коли потрібно трохи збадьоритися - Hell Energy приходить на допомогу.
Коли випиваєш половину баночки, починаєш відчувати що п'єш енергію яка ніби зігріває зсередини (і тут без перебільшень) бо післясмак ще довго відчувається після того як баночка опустіла.
Моїми фаворитами стали Classic i Focus, ну дуже вже сподобався їхній смак і ефект. Класичний нагадує Бьорн, Фокус нагадує Редбул, смаки схожі до інших енергетиків. Унікальний смак мають Grape та Apple, таких я ще не пробувала. Яблучний енергетик майже як Живчик, дуже чути яблуко. А виноградний мені сподобався найменше, маю його ще одну баночку, можливо не розпробувала.
Також про себе хочу зазначити, що часом коли п'ю вдень кокаколу то потім можу вночі погано спати, і на щастя від Hell Energy проблем зі сном не було. Наразі дуже задоволена тестуванням, і рада що тестування відкрило мені такі чудові енергетики.

#naprobuua #naprobuHellEnergy#HellEnergy#Хелл
У відгука 2 коментарі
H.Marinka

На роботу з зарядом енергії

Набір отримала, завтра розпочинаю тестування. Була здивована кейсом, щоб упакування було так гарно продумано, виробники молодці!
Наразі працюю віддалено вдома за комп'ютером, і дуже не хватає енергії, щоб робити ще якусь зарядку, тому дуже розраховую на Hell Energy!
Обов'язково буду ділитись відгуками в соцмережах❤️
У відгука 1 коментар
H.Marinka

Не відправляється заявка на участь

Не можу відправити заявку на участь. Пробувала вже 4 рази. Все заповняю, нажимаю щоб відправити і нічого не відбувається! Ніякого повідомлення. *Якщо раптом людина яка бере участь в іншому тестуванні не може зареєструватись на ще одне, то може потрібно хоча б якесь повідомлення показати тій людині, щоб вона знала чому не може прийняти участь? Чому я маю догадуватись що не так і тратити час на заповнення анкети 4 рази?
У відгука 3 коментарі