Masha.kralja
Masha.kralja
Новачок
Відгуки Masha.kralja
Коментарі Masha.kralja
Отримано лайків
0 Like
Masha.kralja
5 днів тестування минуло, на жаль сьогодні вже прийшли критичні дні,але я з впевненістю можу сказати ,що ми продовжимо користування даним лубрикантом, можливо з часом виробник прислухається до своїх клієнтів і змінить упаковку,тоді думаю і консистенція буде всіх влаштовувати). Радію,що мала змогу відкрити для себе даний товар, отримала лише позитивні відчуття, без протипоказань та алергій) Чоловік також задоволений і чекає наступного разу)))) Чекаємо на заповнення анкети)
У відгука 3 коментарі
Masha.kralja
Продовжуємо тестувати. Як ми помітили він економний у використанні, його потрібно зовсім трошки на один раз, можливо через те,що консистенція рідка і з першого разу необхідну кількість важко взяти, все виливається. Можливо, якщо змінити на упаковку з дозатором,то це б вирішило дану незручність. Гель рідкий, прозорий, з ледь помітним для мене запахом і натуральний з терміном після відкриття в 3 місяці. Під час акту з гелем комфорт, немає жодного відчуття сухості , лише приємні відчуття - кайф). Секс з гелем справді кращий)
У відгука 0 коментарів
Masha.kralja
Всім привіт. Ось і я отримала свій тестовий набір. Приємно здивована,що гель після відкриття має термін придатності лише 3 місяці- значить справді натуральний. Мені якщо чесно, дуже бракувало такого гелю,але не знала який саме обрати, а тут чудова нагода, тому щиро дякую порталу #na-proby за таку можливість. Гель ріденький, його багато, має ледь відчутний запах. Тестуємо
У відгука 1 коментар