Maseka
Maseka
Новачок
Відгуки Maseka
Коментарі Maseka
Отримано лайків
0 Like
Maseka
Тестування підгузків пройшло успішно, Максимчик готовий поділитись враженнями, а матуся іх запише: 1) Дизайн класичний із ноткою гламуру. 2) Фасончик - вдало продумані усі деталі підгузка, особливо запам'яталась резиночка на спинці. Це дуже важливий момент, особливо під час нічного сну. Наш малюк дуже активний, він постійно крутиться, не сидить на одному місці, а підгузник тримається на ньому, ніби його щойно надягли. 3) Індикатори вологи. Мене порадувало те, що навіть у розмірі 4 вони присутні, у той час, як в інших марках підгузків вони відсутні вже 3-го розміру. 4) Внутрішній шар підгузку швидко вбирає вологу та утримує її в середині і сіднички залишаються сухими. Тест на вбирання вологи підгузок пройшов на відмінно, я вилила в нього 500 мл рідини з склянки, підгузок увібрав всю рідину за лічені секунди. Максимчик користувався різними марками підгузків, але тільки з Libero Touch його сіднички після нічного 11-ти годинного сну залишились дійсно сухими. 5) Не викликають алергії та подразнень. У нашого малюка дуже чутлива шкіра, якій дійсно мало, що підходить, це стосується не тільки підгузків, але і мила, олії та кремів. Libero Touch впорались з особливими вимогами шкіри нашого малюка, дуже м'які та приємні матеріали, з яких зроблені підгузки. 6) Відсутність аромату - не менш важлива деталь, адже малюкам зайві аромати зовсім ні до чого. Тож після тестування, я як турботлива матуся вирішила, що Максимчику Libero Touch підходять якнайкраще.
У відгука 0 коментарів
Maseka
Що ж, перший день тестування вже минув ... і я з Максимчиком готові поділитись враженнями: Підгузки Libero Touch дуже мякенькі на ніжні на дотик, мають не тугі резиночки навколо ніжок та рюші з надзвичайно ніжного матеріалу, що не натирають та надають свободу, кофрот і зовсім не заважають. Одним словом - 100% свобода! Особливо хотіли б відмітити вдалу ідею, стосовно резиночки на спинці, завдяки якій підгузок щільно прилягає і під час сну не дозволяє волозі підтікати на спинку (Раніше у нас таке траплялось). Липучки надійно тримаються, а дизайн - витриманий та класичний. Відсутність аромату особливо мене вразила, так і має бути! Внутрішній шар, а саме - наповлення підгузка надійно зберігає вологу всередині і сіднички залишаються сухими увесь час. Особливо це стосується нічного сну. Дякую розробникам за якість.
У відгука 0 коментарів
Maseka
Я ще такий маленький, а вже експерт Libero Touch. Максимчик 7 мicяцiв.
У відгука 0 коментарів
Maseka
И нам пришла посылочка. Очень красиво упакована и перевязана широкой атласной лентой. Ну он ооочень мягенькие подгузники. Уже хотим тестировать их :)
У відгука 0 коментарів