Katyusha5555
Katyusha5555
Новачок
Відгуки Katyusha5555
Коментарі Katyusha5555
Отримано лайків
4 Like
Katyusha5555

Тестування суміші NAN 3 Opti pro

Протестувавши суміш NAN 3 Opti proх
хочу виразити велику вдячність виробникам даної суміші. Дитині дуже сподобався смак, мені як мамі принципове питання відсутності пальмової олії, також відсутності грудочок при приготуванні суміші, склад відмінений. Донька дуже любить суміш вранці та ввечері особливо, після неї спить всю ніч спокійно, животик не турбує. Також мені подобається те, що суміш виготовлена в Європі, тому повністю довіряю її якості, обов'язково пораджу цю суміш своїм подругам та знайомим!
У відгука 3 коментарі
Katyusha5555

Суміш NAN 3 Opti pro

Отримали посилочку на тестування з сумішшю NAN 3 Opti pro ідуже раді, що попали до списку учасників. Дякуємо! Сьогодні почнемо тестувати.
У відгука 0 коментарів
Katyusha5555

Суміш Нестожен

Отримала упаковку дитячої суміші Нестожен на тестування і дуже зраділа, бо це наше перше тестування. Упаковка та сама суміш мені та доньці дуже сподобалась. При приготуванні немає грудочок, смачна на смак, добрий склад, відсутність пальмової олії для мене має велике значення! Дитина і я оцінили дану суміш на відмінно, будемо переходити на неї) Дякуємо за виробникам та проєкту на пробу)
У відгука 0 коментарів
Katyusha5555

Дитяча суміш Нестожен 3

Дуже дякую виробникам за таку чудову суміш як Нестожен 3, доньці вона дуже сподобалась, бо нам до смаку підходять не всі суміші. Хочу відмітити гарний склад суміші, на що я дуже звертаю увагу!!! Чудова суміш за складом та смаком! Рекомендую!!! Якщо суміш, то тільки Нестожен!!!
У відгука 0 коментарів