Ksenja27
Ksenja27
Новачок
Відгуки Ksenja27
Коментарі Ksenja27
Отримано лайків
0 Like
Ksenja27
Цього разу вирішила використати лимонна кислоту трохи по іншому :) Чистота молоду картоплю, звичайно без рукавиць, і мої руки набули грязно чорного кольору. Пробувала відмити, проте не дуже допомогло. Мама підказала взяти лимонну кислоту. І ось чудо , на вологі руки, нанесла лимонну кислоту і розтирала (головне, щоб подряпин не було) і забруднені ст пропала!!! Я дуже задоволена таким лайфаком ;)
У відгука 0 коментарів
Ksenja27
Закрила, нарешті, своє улюблене - малинове варення. Як завжди по інструкції з пакета Желфікс. З малини через марлю видавала сік, і саме його з Желфікс і цукром зварила. Вийшло желеодібної форми, просто круте і смачнюще варенячко. Треба ще зробити, бо мабуть, до зими недотяне.
У відгука 0 коментарів
Ksenja27
Побачивши результат варіння повидла зі смородини, наступного дня приступила до вишень. Тепер використала Желфікс 2:1. Вишні очистили від кісточок, перемолола. Варила по неймовірно простій інструкції зі Желфікс. Цього разу варення смачне, желейне, але не таке желейне, як зі смородини. Дитині дуже сподобалося, а це саме головне
У відгука 3 коментарі
Ksenja27
Вчора зібрала урожай смородини і приготувала смачнюще повидло. Використовувала Желфікс з перетином із яблук 1:1. До речі, це мій перший досвід варіння саме повидла зі смородини, тому використала рецепт із пакетика Желфікса. За 1 годину, я встигла приготувати повидло, і це з підготовкою баночку. Все швидко, легко, а головне Смачно. Повидло получилося дійсно желейної структури без довгого варіння, всього 3 хв. Дякую Желфікс
У відгука 0 коментарів
Ksenja27
Вчора забрала посилочку. Тепер буду куховарити. Мої рідні вже не дочекаються смачненького варення. Синочок ходить за мною в говорить - я хочу вишнеееве варення, вже вже вже. Сьогодні спробуємо ;)
У відгука 0 коментарів