ganna2182
ganna2182
Новачок
Відгуки ganna2182
Коментарі ganna2182
Отримано лайків
5 Like
ganna2182

Тестування Растішки!

Нам теж сьогодні принесли сюрприз від Растішки). Дуже гарне пакування, несподівана кулька - діти вже стрибали від нетерпіння поруч, поки мама фотографувала гарно для відгуку)). Скажу правду, молодшим я вже купувала ці йогурти, оскільки побачила їх на полицях супермаркетів раніше, аніж прошла на тестування і потреба була саме в них☝. Дівчатам вони дуже сподобались, вони старшим навіть не залишили нічого на пробу. Тому мені і спало на думку прийняти участь у тестуванні такого гарного продукта).
Три смаки: два - виноград-яблуко, один персик-яблукоі ще один - полуниця-банан. Скажу одразу: неможливо виділити якийсь один смак, сподобались всі смаки однаково, оскільки цього разу куштували всі діти і пробували також один у одного?.
Можу сказати одне: такий продукт справді не соромно рекомендувати мамам для їх дітей, адже діти варті найкращого❤
У відгука 1 коментар
ganna2182

Новинка от "Растишки"

Мы сегодня тестировали новый продукт - йогурты без добавления сахара и без лактозы от "Растишка"?
Вкус йогурта детям понравился, они даже не заметили, что он без сахара, если бы я не обратила на это их внимание☝?. Тот факт, что он безлактозный - очень кстати, т.к. на прошлой неделе у моей средней дочери обнаружилась непереносимость лактозы и казеина. Теперь я могу покупать ей исключительно безлактозную молочку. С младшей мы анализы не сдавали, но сыпь после употребления молочных продуктов, к сожалению, у нее тоже не просто так?. И таких деток очень много! Поэтому безлактозная новинка Растишки на рынке Украины очень быстро станет бестселлером. Лично я буду постоянным покупателем).
Магниты на коробочках с йогуртами- супер бонус для деток - все любят сюрпризы!
У відгука 3 коментарі