Inna Grabova
Inna Grabova
Досвідчений експерт
Відгуки Inna Grabova
Коментарі Inna Grabova
Отримано лайків
83 Like
Бактобліс
05:23 25.12.2021
Inna Grabova

Другий етап тестування

Зазвичай тестування медичних препаратів - це завжди ризиковано і непередбачувано. Але, якщо говорити про "Бактобліс" від компанії "Здраво", то всі страшні передчуття можна спокійно відкинути. Але про все по порядку. Маючи двійко дітей - 3 і 6 років, - проблема сезонних (і не тільки ) захворювань є основою нашого сьогодення. І я стараюсь з усіх сил знайти ту "цілющу" пігулку, що могла би хоч трішки допомогти уберегтись від недуги. Тому пропозиція від команди "На пробу.юа" протестувати "Бактобліс" була прийнята одразу, хоча і дещо з обережністю. В перший етап тестування препаратом повністю уберегти дітей від хвороби не вдалось. Проте, незважаючи на те, що і син , і донечка захворіли, їх ринофарингіт пройшов практично за декілька днів і при огляді у лікаря було відмічено, що задня стінка горла була лише дещо червонувата, а малята не жалілися на біль і неможливість ковтання (було лише легке першіння). З часом зустрітися з біллю в горлі прийшлось і мені. Я купила Бактобліс в аптеці і побачила, що ця "штука" реально працює. Моя історія хвороби - це теж простудне захворювання з легким першінням, що не перейшло в фарингіт, тонзиліт і інші "наслідки", як це було в мене і раніше. Тому, отримавши другий тестувальний набір препарату "Бактобліс", я без обдумувань почала давати його малюкам розсмоктувати перед сном. Чарівні полуничні цукерки (по версії моїх дітей))), зробили свою справу, і діти , підхопивши чергову дозу віруса в школі і садочку, перенесли недугу легко і без ускладнень. В моєму випадку Бактобліс зіграв роль справжнього "захисника" ротової порожнини і допоміг організму з легкістю подолати віруси і бактерії, що потрапляли до організму дітей. Із особливого відмічу, що в мене і дітей дуже часто в роті був стоматит. Після курсу бактобліса про цю грибкову інфекцію ми забули повністю. Але й не дивно, адже даний медичний препарат нормалізує місцеву мікрофлору, а відповідно у хвороботворних бактерій і грибків немає ніякого шансу і можливості розвиватися в несприятливому для них середовищі. Особисто для себе я зрозуміла, що буду постійно купувати "Бактобліс" собі і своїй сім"Ї, адже це безпечно , корисно і надійно. Мінусом лише вважаю дещо завищену ціну на лікарський засіб. Хоча, якщо врахувати, що препарат захищає від ускладнень при хворобі і навіть попереджує недугу, то його вартість ніщо в порівннянні з вартістю лікування важких захворювань. Дякую команді "На пробу.юа" за вибір нашої родини в ряди тестувальної команди однодумців і респект компанії "Здраво" за те, що створюють "Бактобліс" - охоронця наших ротових порожнин.
У відгука 0 коментарів
Inna Grabova

Мрія

Про таку техніку від Веко мріє кожна господиня. Я теж не виняток. Дуже люблю готувати і випікати, тому звичайно дуже б хотілося це робити (особливо напередодні новорічних свят) вже на новій плиті і у новесенькій духовій шафі. Кажуть, що мрії мають інколи властивість матеріалізуватися, якщо цього дуже-дуже-дуже хотіти))) Тому і зараз надіюсь потрапити в список тестувальників для отримання такого крутого набору від Діда Мороза! В цьому році його роль виконують На пробу.юа і Веко! Удачі всім бажаючим! І мені))))
У відгука 5 коментарів
Бактобліс
04:59 25.11.2021
Inna Grabova

2 етап тестування

Ось і розпочався 2 етап тестування неймовірного продукту- препарату "Бактобліс" від фармацевтичної компанії "Здраво". Моя малеча дуже очікувала на отримання смачнющих "таблеток-полуничок". І ось сьогодні наші очікування здійснилися - ми отримали три упаковки лікарського засобу і негайно приступили до тестування. Діточки заснули з присмаком полунички в роті і великою усмішкою на обличчі, адже вони вже знають, що "Бактобліс", то не просто смачно, а й дуже корисно, і він захищає їх від інфекцій.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
03:56 28.08.2021
Inna Grabova

Бактобліс - продовження тестування

В попередньому відгуку я вже розповідала, як мені допоміг "Бактобліс" для профілактики респіраторних захворювань у дітей. Хочу додати, що для мене дуже важливо, щоб ліки були не тільки дієвими, але й безпечними. Бактобліс я давала малятам з обережністю. Але згодом, прочитавши більше інформації про цей продукт, побачивши на практиці відсутність будь-яких побічних проявів, зрозуміла, що заявлена виробником безпечність повністю виправдана. Адже в складі міститься лише корисне - потрібні для відновлення балансу флори ротової порожнини стрептококи. І саме ці "хороші" бактерії тримають основну лінію оборони. Також хочу сказати, що ефективність цього медичного виробу я перевірила навіть на собі. Так сталося, що одночасно з початком тестування в мене почало боліти горло, і при тім так сильно, що здавалося, що без антибіотиків і звичного медичного "супроводу", що зазвичай приймається в цей період, просто не обійтись. Але диво таки сталося. Я вирішила довіритися обіцянкам виробника - компанії "Здраво" і поприймати їх респіраторний пробіотик "Бактобліс". Моє лікування затягнулося аж на ..... 3 дні! Саме цього часу виявилося достатньо, щоб хвороба відступила. Я дотепер не можу в це повірити - але єдине, що я використовувала для лікування, то це "Бактобліс". Все, що знадобилося - таблетка пробіотика на ніч і все. Я звичайно після зникнення гострої симптоматики не припинила прийом, а навпаки вирішила пропити курс до кінця - тобто всі 10 днів. На даний момент я з дітьми після прийому "Бактобліса" почуваємось добре, ознак хвороби не маємо і надіємось, що і не матимемо. Що ми зробили - звичайно докупили в домашню аптечку ще декілька коробочок препарату, адже попереду школа і садочок, і захист нам точно знадобиться. Дякуємо адміністрації "На пробу" за те, що включили нас в команду тестувальників, а фірмі "Здраво" дякуємо за можливість на власному досвіді оцінити смак (полуничка сподобалася всім), легкість використання (всього 1 раз на добу), безпечність (не викликає побічних дій) і головне - дієвість засобу "Бактоліс". Ми обов"язково рекомендуватимемо його своїм друзям і знайомим, адже проблема респіраторних хвороб (особливо в наш час) є досить актуальною, і хочеться, щоб всі знали і уміли себе захистити від них.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
03:36 25.08.2021
Inna Grabova

Тестування з дітьми

Насамперед хочу подякувати команді «На пробу» та компанії «Здраво» за надану можливість протестувати препарат «Бактобліс». Доставка продукту буда здійснена в оговорені терміни в термобоксі. Мене досить порадувало, що організатори змогли доставити ліки, не порушуючи умови зберігання, і з першрї хвилини вселити довіру до даного продукту. А діток повеселила розмальовка, яку було люб"язно передано в подарунок. Але найголовніше звичайно нас чекало попереду - тестування.
Я – мама двох діток – 3 і 6 років. Тому проблема респіраторних захворювань нам звичайно знайома. Але мені хочеться зробити все для того, щоб захистити своїх малючків від будь-якої вірусної інфекції. Наперед скажу, що особливої віри в ефективність Бактоблісу я не мала, адже не розуміла як можна справитись з хворобою без антибіотиків та інших хімічних препаратів, які зазвичай призначають лікарі або як запобігти захворюванню безпечним методом. Але мої сумніви були розвіяні і про все це нижче. Отож про тестування.
Отримані три комплекти респіраторного пробіотику «Бактоблісу» (три упаковки по 10 таблеток) я вирішила подавати обидвом діткам, поділивши їх порівну по 15 пігулок. В момент початку тестування мої діти не хворіли, але ж ніхто не обмежував їх контакти з дітьми на вулиці (в тому числі як і ніхто не гарантував, що всі вони абсолютно здорові). Діти з задоволенням розсмоктували пробіотик перед сном і навіть дали йому кличку – «цукерка, від якої сняться хороші сни». Насправді не думаю, що Бактобліс якось впливав на їх сон, але про те, що він однозначно створював місцевий захист, погоджуся на всі 100%. Морозиво, холодні напої, контакти з не зовсім здоровими дітками – все це стало для нас не проблемою, адже Бактобліс нас беріг. Зазначу, що на момент початку тестування і дотепер з моєю малечею все гаразд. І думаю, що дякувати за це потрібно саме Бактоблісу. Адже його безпечний склад – два види бактеріоцину для подавлення патогенної флори та відновлення біозу ротової порожнини – зуміли створити міцну оборону в місці першої зустрічі з збудником хвороби. Зазначу,що я постійно вважала, що пробіотик потрібен тільки для шлунка і кишечника. А тепер розумію, що про мікрофлору ротової порожнини (а саме тут діє вищезазначений респіраторний пробіотик Бактобліс) теж потрібно дбати. А про те, як Бактобліс допоміг справитись з проявами тонзиліту, а також його негативні сторони, розкажу в слідуючому відгуку.
У відгука 1 коментар