Zoria91
Zoria91
Експерт
Відгуки Zoria91
Коментарі Zoria91
Отримано лайків
0 Like
Zoria91

Желфікс 2:1 і груша-яблуко

Останній експеримент з варенням в цьому році! Бо вже баночки закінчуються) Грушки і яблучка згодились і Желфікс 2:1. На цей раз пропорцій не дотримувалась, взяла на око, приблизно 800 гр груш і десь кілограм яблук, перебила в пюре, добавила желфікс з цукром, ще проварила. Супер вийшло, густе! Я думала буде мало Желфікса для більшого об'єму, але вирішила все ж ризикнути. І вийшло! Супер-мега густо і смачно!!! Я задоволена. На наступний рік обов'язково запасу Желфікса від dr. Oetker на сезон консервації, адже це така економія часу! І для організму корисніше. P.S. відкрила баночку з першого експерименту, грушки шматочками з Желфіксом 3:1. Получились кусочки грушки в желе. Аж на стільки густо. Як для мене, то все ж краще використовувати Желфікс в джемах однорідної консистенції, смакує краще.
У відгука 0 коментарів
Zoria91

Желфікс 3:1 і ароматні яблучка

Вчора добралася я до другого експерименту. Прикупила яблучок, вирішила, що мені необхідно зварити джему на зиму. І допоміг мені в цьому, Желфікс 3:1 від dr. Oetker! Яблук взяла 2 кг, вирізала серединку, перебила в кухонній машині до пюреподібного стану і поставила на вогонь. Як закипіла маса, розмішала два пакетика Желфікса 3:1 і 700 гр цукру, помішуючи, потихеньку ввела в яблучне пюре. Проварила ще 3 хвилини і розлила в стерилізовані баночки, закрила, перевернула. Вийшло 2 баночки по 0,5 л і одна баночка 0,75 л. Все надзвичайно швидко і просто! Завдяки Желфіксу від dr. Oetker консервація займає мінімум часу при максимумі користі!
У відгука 0 коментарів
Zoria91

Тестувала Желфікс 3:1

Імпровізація на тему варення з грушок з Желфіксом від dr. Oetker. Взяла трохи більше кілограма грушок, видалила серцевину, порізала шматочками. Довго вагалася, чи перебити груші в пюре чи залишити шматочками. І зупинилася на останньому. Засипала 350 грамів цукру і залишила на пів дня, щоб грушки сік пустили. Потім проварила хвилин 7, щоб мягші груши стали, добавила Желфікс 3:1 змішаний з двома столовими ложками цукру. Проварила ще 3 хвилини. І розлила в стерилізовані баночки, закрила, перевернула догори дном.....і забулася....Через годину опам'яталася, до варення, а воно аж дуже густе, так і залишилось трішки вільного місця, знизу банки. Вийшло в менп 2 баночки по 0,5 л і одна 0,25 л. Загалом враження приємні, консистенція густа. Будемо і далі продовжувати експерименти з dr. Oetker і Желфіксом!
У відгука 0 коментарів
Zoria91

Дочекалася!

Отримала вчора посилочку на Новій пошті. Скільки всього цікавенького знайшла в пакуночку! Дякую за надану можливість протесувати продукцію Dr. Oetker. Будемо кулінарити разом з Dr. Oetker!
У відгука 0 коментарів
Zoria91
Отож, готова поділитись враженнями від суміші. На запах і смак досить приємна, я спробувала, перед тим, як запропонувати своєму синочку. А от сину чомусь не дуже сподобалось. Взагалі він у мене крім води і гв, більш нічого не п'є, пляшечку не бере. Я схитрувати вирішила, зробила суміш у поїльничку. Він спробував раз, потім два, і викинув. Я в кружечці дала, трішки пийнув. А я так розраховувала закінчити ГВ за допомогою Nan 3 Optipro. Але я не стала опускати руки і почала добавляти у каші суміш Nan. Теж не дуже пішло. Але в нас на рахунок каш, то він їдун ще той! Їсть каші без домішок або з яблучком. Але я знайшла вихід з ситуації! Я почала варити кашки на молочці Nan 3 Optipro. І тоді нарешті синуля почав їсти з апетитом. Шкода звісно, що не вийшло перейти з гв на Nan 3 Optipro, але суміш мене приємно вразила! Жовтенька, смачненька, я й собі в каву добавляла....мммм...смакота!
У відгука 0 коментарів