Діана
Діана
Новачок
Відгуки Діана
Коментарі Діана
Отримано лайків
0 Like
Діана
Желфікс постарався на славу.... повидло з малини так загусло, що стало схожим на галеретку .
У відгука 0 коментарів
Діана
Яка я задоволена желфіксом 2:1. А все тому що вирішила зробити персиковий джем, і як відомо через його сочність треба по перше цукру стільки скільки і персикового пюре,а по друге це час,в усіх рецептах пише варити близько години. А я зекономила і час і цукор. Тому що дала на 1600 кг персикового пюре 800 грам цукру, плюс варила десь до півгодини. А результат неймовірний, застиг шикарно, неймовірний смак. Одним словом одна економія.
У відгука 0 коментарів
Діана
Хотіла написати свій рецепт обліпихового варення. Воно виходить солоденьке з кислинкою. Перше це те що завдяки желфіксу нам треба не так багато цукру. На 1 кг обліпихи я давала 1 кг цукру + 1 пачка желфіксу. Починається з того що після промивки обліпихи чисту,перебрану обліпиху кладемо в банячок, і ставимо на середній вогонь,щоб вона потріскалась і її легше було перетерти через сито. Далі коли вона потріскається і пустить сік її потрохи перекладаємо в сито і перетираємо. У гаряче пюре одразу додаємо желфікс перемішаний з цукром. Моя маленька хитрість у тому що після додавання сухих інгредієнтів на 3 хв ставимо на вогонь маленький і перемішавши дивимось якщо цукор розтопився можна заливати в стерелізовані банки і закривати. Воно виходить дуже корисним і смачним що не мало важно. Допомагає в зимовий період підтримувати імунітет, і менше хворіти, а через те що воно не кипить у ньому зберігається максимум вітамінів. А взимку можна з чаєм пити, булочки обмащувати, або саме по собі їсти. Смачних всім закруток)))
У відгука 1 коментар
Діана
Чи достатньо отзивів я написала?
У відгука 1 коментар
Діана
Сьогодні експерементувала з обліпиховим варенням. Хоча у відео з інтернету воно було ріденьке, а я хотіла застигше то додала додатково желфікс. То на 1 кг обліпихи, 1 кг цукру, 1 пачка желфіксу - 15 хв роботи і баночка шикарного джему готова. Хоча в рецепті який пропонує желфікс його треба було змішати з пару ложками цукру, а я задумалась і дала одразу до джему - думаю нічого страшного. Бо застигло шикарно.
У відгука 0 коментарів