MariaPelesh
MariaPelesh
Новачок
Відгуки MariaPelesh
Коментарі MariaPelesh
Отримано лайків
0 Like
MariaPelesh
Продовжую тестування корисного та смачного. Сьогодні з чоловіком спробували вівсянка кашу з чорницею. Дуже сподобалося, що лишень залив водою і усе готово. Чорниця як свіжа. Вийшов смачний, корисний та ситний сніданок. Чоловік залишився задоволеним))))
У відгука 0 коментарів
MariaPelesh
І останні для проби з серії мюслі - це AXA Muesli Crispy/GRANOLA з фруктами та горіхами - найсмачніше слід залишати на кінець. Смак медовий-медовий. Вони дуже солодкі, тож мої власні додатки у вигляді шоколаду та карамелі були зайвими. Смакують з теплим молоком і дуже ситні. Порадував мікс горіхів - вони чудово доповнюють медовий смак.
У відгука 0 коментарів
MariaPelesh
Продовжую тестування продукції АХА. Цього разу прийшла черга медових мюслів Exotic mix з насінням льону, журавлиною та кокосом. Смак неймовірний! Сподобалося поєднання пластівців кокосу з журавлиною. Вони надзвичайно ароматні і з кожною ложечкою ти, немов, поринаєш у тропічний рай, десь подалі від міського хаосу і вічно дощової львівської погоди. У мюслів ТМ АХА варто відмітити, що вони готуються дуже швидко. Пробувала медові мюслі Exotic mix з насінням льону, журавлиною, кокосом заливати і теплим молоком, і апельсиновим соком - смак незмінно приємний, а всі маніпуляції з приготуванням їжі займають мінімум часу, при цьому, усе ситно, корисно і натурально.
У відгука 0 коментарів
MariaPelesh
Це перші мюслі протестовані з цієї серії. Дуже смачні! Сподобалося поєднання горіхів, шоколаду та чіпсів граноли.
У відгука 0 коментарів
MariaPelesh
Вівсяні подушечки з абрикосою, молоком і тертим шоколадом
У відгука 0 коментарів