Анастасія Сеничич
Анастасія Сеничич
Знавець
Відгуки Анастасія Сеничич
Коментарі Анастасія Сеничич
Отримано лайків
0 Like
Анастасія Сеничич
Доброго дня! У мене така ж проблема, як і в багатьох - не можу додати в профіль посилання на свій Instagram. Допоможіть мені з цим, будь ласка.) https://www.instagram.com/senychychka/
У відгука 0 коментарів
Анастасія Сеничич
Виявила вранці незвичайне поєднання.. Дуже незвичайне, але мені смакує! Поділюся з вами)) Я обожнюю каву, тому заварила собі свіженької, а ще захотілось перекусити. Припали мені до душі мюслі АХА з горіхами й фруктами, тож вибір упав на них. Поставила поруч, подивилась і... Поєднала! Просто в тарілку з перекусом додала кілька чайних ложечок кави. Можливо, це звучить дико, але раз їх заливають молоком, кефіром, йогуртом, водою, то чому б не поекспериментувати? Мені таке поєднання запам'яталося своєю незвичайністю й смаком , тому буду й надалі так робити.) Взагалі продукти ТМ АХА дуже універсальна штука, поєднуються майже з усім :) завдяки цьому можна включити зернові у свій раціон, але вживати їх з задоволенням, урізноманітнювати меню. Таким чином кожен з моєї сім'ї обрав собі ідеальний варіант, тому мій набір для тестування сьогодні закінчився( Пора до магазину! АХА надовго оселились в нашому будинку, особливо різні види граноли.
У відгука 1 коментар
Анастасія Сеничич
Сьогодні прийшло натхнення на фруктовий десерт. Влітку хочеться чогось холодного, швидкого, але від того не менш смачного. Тому від мене - парфе з яблуком і персиком на основі пластівців АХА Інгредієнти: Яблуко велике 1 шт. Персик 2 шт Йогурт густий 200г Кукурудзяні пластівці з яблучним соком АХА Вершкове масло 30 г Цукор 4 ч. л. Приготування: 1.Карамелізуємо яблуко: велике яблуко почистити від шкірки й зернят, нарізати скибочками, посипати цукром (2 ч. л.) . На сковорідці розтопити шматочок вершкового масла, додати яблука, протушкувати на середньому вогні приблизно 5 хв, доки не стануть м'якими. 2. Карамелізуємо персик за таким же алгоритмом як яблуко, даємо охолонути фруктам. 3. У підготовлений посуд на дно викладаємо ложку йогурта, робимо шар пластівців, потім шар яблук. Знову шар йогурта, шар пластівців, шар персиків. Посуд бажано скляний, прозорий, щоб було видно шари. 4. Прикрасити за смаком. У мене - шматочки персика, листочки меліси. Охолодити і куштувати :) Смачного!
У відгука 0 коментарів
Анастасія Сеничич
Сьогодні тестувала вівсяну кашу з чорницями АХА. Кукурудзяні пластівці, вівсяні подушечки, три види граноли уже оцінила, настала черга кашки. При відкритті упаковки по кухні розійшовся приємний аромат, а в тарілці радувала око вівсяночка з цілими сушеними чорницями. Залила водою (молока не вживаю), зачекала кілька хвилин і смачно поснідала. Часу було мало, тому такий сніданок мене просто врятував! Ще одну порцію зробила сестричці і одну залишила для чоловіка. Сестра куштувала з молоком. Її відгук повністю позитивний, ще й сподобалось, що чорниці пустили сік і кашка стала чорничного кольору) Негативних моментів поки що не знайшла. Хочу спробувати й інші смаки вівсянок АХА.
У відгука 1 коментар
Анастасія Сеничич
Доброго дня всім! Дойшла у мене черга і до граноли АХА з різними смаками. Вчора спробувала шоколадну з горішками. Як завжди приємно дивує аромат з упаковки, але спробувавши кукурудзяні пластівці й вівсяні подушечки я точно знала, що гранола має бути не гіршою. Дуже порадувало, що шоколадні краплинки не тануть в молоці. Сестричка куштувала з молоком, тому відмітила це як великий плюс. А я смакувала з йогуртом і персиками. Мені подобається, що до гранолу АХА, та й іншу продукцію цієї марки можна доповнити тим, що до душі, не треба шукати якісь заморські фрукти, достатньо того, що є зазвичай вдома. Сьогодні ж мій вибір зупинився на гранолі АХА з фруктами, горішками й медом. Її за традицією заправила йогуртом, але не домашнім, а з смаком "Персик-маракуйя". Вийшло дууууже смачно! Ще й "підсадила" маму і сестру на такі сніданки як на фото. Тепер гранола надовго поселиться в нашому домі :)
У відгука 0 коментарів