Elenka1982
Elenka1982
Новачок
Відгуки Elenka1982
Коментарі Elenka1982
Отримано лайків
1 Like
Elenka1982

трусики Pampers Pants

Недавно отримала від сайту naprobu.ua на тестування підгузники-трусики Pampers, розмір 4. Нам 2 роки, вага 13 кг, трусики підійшли ідеально. Резинка трусиків широка і добре фіксується на животику, гарно розтягується, нічого не сповзає. Трусики легко одягати, легко знімати розірвавши резинку по боках. Трусики Pampers виглядають як справжні трусики, навіть коли наповнені не «утворюють кулю» між ніжками, як це буває в інших підгузниках. При цьому витримують всю ніч. Ці трусики мають неймовірний ніжний аромат, який особисто мені дуже сподобався. Ніжний м’який шар всередині не подразнює шкіру, немає ні натирань, ні висипань (які були при використані однієї торгової марки).
Крім трусиків нам прислали на тестування вологі серветки Pampers! Це теж щось неймовірне, по-перше їх склад це 99% води, вони без запаху і спирту, не залишають ніякого липкого відчуття. На мою думку ідеально підійдуть дітям алергікам. Таких суперових серветок, я ще не зустрічала!
Ні в підгузниках-трусиках Pampers, ні в серветках Pampers мінусів я особисто не зауважила. Хто ще не пробував дуже раджу спробувати!!
У відгука 2 коментарі