Lyankaoffice
Lyankaoffice
Знавець
Відгуки Lyankaoffice
Коментарі Lyankaoffice
Отримано лайків
2 Like
Lyankaoffice

Відгук 2

Трішки із запізненням у зв"язку з поломкою телефону, але все ж пишу. Topicream перевершив усі сподівання. Прекрасне зволоження у зимовий період, хоча для літа можливо буде трішки за жирний.. Мої проблемні сухі зони нарешті зволожені. Чоловік, побачивши мій результат користування, попросив і для себе: силно персихають руки, аж до тріщин. Оскільки він користується лише трохи більше тижня - ще не всі тріщинки посходили з рук, але нові не з"являються. Topicream однозначно буде у нашому асортименті косметичних засобів.
У відгука 2 коментарі
Lyankaoffice

Перше знайомство

Ох, яке ж актуальне це тестування на початку зими! В мене шкіра зажди потребує зволоження, але з настанням холодів проблема стає більш виражена.
Зареєструвалась в проекті без особливої надії, адже лише 200 учасників мали взяти участь у тестуванні. І яка була моя радість і здивування, коли побачила себе у списку.
Посилка прийшла на пошту дуже швидко. Упакована в картонну упаковку, щоб захистити від пошкоджень. В середині був заповітний продукт для тестування.
Тюбик крему в картонній упаковці. Кришечка крему має захисний фіксатор, який потрібно відкрити при першому користуванні.
Сам кремчик майже без запаху, що дуже для мене важливо.
А далі мене чекає саме тестування, і, надіюсь, гарний результат.
У відгука 3 коментарі
Lyankaoffice

Підсумок

Отже підсумковий звіт по Бекутану.
Приємно здивував склад вітамінів. Дуже великий плюс, що вітаміни одночасно містять в собі пробіотики. Приємний на смак, хоча було б плюсом, якщо можна було б вибирати ще інші смаки..
Дитина пила без примусу, коли ми захворіли - дитина не захворіла. Дуже дякую за можливість тестування.
У відгука 0 коментарів
Lyankaoffice

Тестуємо

Смак бекутану дитині чомусь не дуже підходить. Можливо тому, що не любить апельсинові та мультивітамінні соки. Думаю було б ідеально, якщо б можна було вибирати між 2-3 смаками. Або щоб серед 14 маше були різні смаки.
Що стосується ефекту від бекутану - поки що мені дуже подобається. Ми з чоловіком підчепити чергову відпустку, дитина мала лише незначні симптоми, які швидко пройшли.
Будемо купляти ще на початку осені, щоб побачити ефект і надалі.
У відгука 0 коментарів
Lyankaoffice

Посилка

Як же було приємно дізнатись, що ми будемо тестувати продукцію. Від зими дитина хворіла по два рази на місяць, хоча для нас це не типово.
Посилка прийшла дуже вчасно - пройшов тиждень після того, як дитина захворіла: соплі, які перейшли в кашель. Почекали ще тиждень, щоб не було накладок з ліками і почали тестувати.
Коробка яскрава, чим дуже зацікавила дитину. Приймаємо по 1 маше на день. На смак досить приємний напій виходить, хоча дитина завжди не допомагає 1-2 ковтки
Недоліки - не зовсім зрозуміла інструкція?! В якій кількості рідини розводити ?! Ми розводимо у 100 грамах води.
У відгука 1 коментар