Ruzhulya
Ruzhulya
Знавець
Відгуки Ruzhulya
Коментарі Ruzhulya
Отримано лайків
5 Like
Ruzhulya

Чудові трусики!

Доброго дня! Нарешті, ми протестували трусики памперс. Можу сказати, що дуже вражена, адже раніше ми користувалися трусиками іншої торгової марки і вони нас влаштовували настільки, що інші ми і не купували. Тепер, будемо з задоволенням користуватися і трусиками памперс, адже, вони мають багато переваг: тонкі, не протікають, не пережтґимають ніжки, гарно поглинають, дитині зручно і комфортно, а цеголовне, для таких непосид як мійсиночок. Дякуємо за таку чудову продукцію і можливість тестувати якісні продукти.
У відгука 2 коментарі
Ruzhulya

Отримали!

Отримали нашу посилочку! Дуже вчасно, адже саме їдемо відпочивати! Будемо тестувати вже у відпусці. Ми знайомі з продукцією памперс, але користувалися трусиками іншої компанії. Чудова можливість спробувати, щось нове! Обовязково напишемо про свої враження! Ми з синочком дуже вдячні за таку можливість. Розпакували. Трусики дуже тоненькі з класним дизайном. Синочку сподобалися. Надіюся пройдуть тестування вночі. Серветки дцже класні, не сухі з приємним запахом. Меншу упаковку зручно брати з собою на прогулянки, адже малий непосидюк завжди знайде де замаститися)))
У відгука 0 коментарів
Ruzhulya

Не щастить(

Знову не пощастило((( Я так розумію, що вже ніколи нас не виберуть для жодного тестування, бо вже майже рік , заповнюємо анкети, проте все марно... Вітаю всіх , хто потрапив до списку! Нехай малюкам іграшки принесуть радість!
У відгука 0 коментарів
Ruzhulya

Дуже хочеться !!!

Дуже хочеться потрапити до 100 щасливчиків, адже бачити свою дитину радісною і щасливою ціль кожної мами! Тим паче зовсім скоро у синочка день народження, а подарунків багато не буває)))
У відгука 0 коментарів
Ruzhulya
Привет всем! Вот и закончилось наше тестирование продукции Dr. Oetker. Осталась очень довольна продукцией и желатином и дрожжами . Результат на фото говорит сам за себя!
У відгука 0 коментарів