Maryana7
Maryana7
Новачок
Відгуки Maryana7
Коментарі Maryana7
Отримано лайків
8 Like
Maryana7

Крем для рук Eveline cosmetic

Декілька днів тестувала кремчик для рук ,залишилась дуже задоволена! Перш що кидається в очі це - яскравий дизайн упаковки ,так і хочеться повернутись у літо ! Наступним позитивним вораженням був запах ,від просто ???.Для любителів ?,це просто рай. Крем швидко впитується ,не залишає липкості та жирних слідів ,це великий ➕. Дуже гарно живить шкіру ,так як у мене суха шкіра , я це відчула одразу .В складі крему є масла, які корисно впливають ,допомагають краще зволожувати та надають еластичності. Так, як зараз ідуть холода ,то цей крем для мене знахідка! Всі ітак знають ,що шкірі потрібно більше догляду і наші ручки одні з перших це потребують . Думаю такий кремчик має бути у кожній сумочці ! У моїй точно він залишиться на довго!
У відгука 4 коментарів
Maryana7

Eveline cosmetic

Попробувала уже тональну основу Ідеально лягає ,вирівнює тон шкіри ,зручна у використанні . Мені підійшла ідетально. Також пробувала розсипчасту пудру ,запах просто райський? Матує добре ,лягає рівномірно. ?
У відгука 3 коментарі
Maryana7

Eveline cosmetic

Отримала свій бокс на пробу від Eveline cosmetic. Встигла випробувати об'ємну туш для вій ,результат дуже класний ! я задоволена! Вії довгі та густі ,буду користуватись і в подальшому ??
У відгука 7 коментарів