Garnamama510
Garnamama510
Експерт
Відгуки Garnamama510
Коментарі Garnamama510
Отримано лайків
25 Like
Garnamama510

Більш детально

Моє тестування триває...І уже є враження якими варто і можу поділитися.Так ось тестувала я крем для шкіри очей два в одному і крем для рук.
Крем для рук - сподобався дизайн, стильний новорічний, як на мене замалий об'єм але зручно завжди носити з собою. Дуже приємний запах, текстура. Для одного разу потрібно дуже мало, значить економічний. Швидко поглинається шкірою, немає відчуття плівки, але помітила що якщо через годину мінімум після нанесення мити руки то утворюється піна як від мила, що не дуже приємно і означає що він не повністю поглинається шкірою, як на мене це не дуже добре.
Крем гель для шкіри очей. - відразу звернула увагу на те що баночка дуже мала, але має гарний дизайн, окреме дякую на підказки про нанесення куди гель, куди крем. Засобу потрібно дуже мало це +. Гель рідкуватий, незнаю як іншим але мені після нанесення його 1-2 хв пекли очі, потім нормально. Крем кращої текстури. Шкіра під очима стала світліша, розгладена, повіки теж виглядають краще. Але звернула увагу що якщо наносити ввечері і зранку вмиватись то така сама ситуація як з кремом для рук, відчуття мильної води.
Буду користуватись далі..
У відгука 4 коментарів
Garnamama510

Нарешті я знову в темі))

Давненько набрала участь у тестуваннях, але завжди слідкую за новими проектами, продуктами і відгуками про них на сайті naprobu.ua. І нарешті я теж в темі. Ейвон у мене асоціюється з юністю...каталоги з парфумованими сторінками, пробніки косметики, запах парфумів Pur Blanka))) якщо чесно вже трішки піздабула про цю фірму. І хочу сказати вона приємно мене здивувала...тестую крем для рук і систему 2 в 1, крем для шкіри навколо очей. На даний момент приємно вражена, лаконічний стильний дизайн, приємні аромати. Спочатку була здивована що дуже як на мене маленькі об'єми, але використовуючи зрозуміла що продукти дуже економні і для того щоб відчути ефект потрібно дуже мало. Продовжу тестувати...далі буде
У відгука 1 коментар
Garnamama510

Те, що треба..

Дуже цікаве, а головне корисне тестування. В домі де є маленька дворічна дівчинка прання - це майже щоденний ритуал. А одяг дівчинки-принцеси такий різноманітний і такий різнокольоровий, до народження доні я і не здогадувалась про таке різноманіття кольорів, особливо рожевого))) Так як прати приходиться часто,то і хочеться щоб цей процес також не впливав на колір чи вигляд виробу. Останнім часом почала помічати ,що речі тьмяніють і втрачають форму особливо з бавовни...мабуть мій порошок вже не справляється. Тому дуже б хотіла взяти участь у проєкті)))Всім вдалого і кольорового дня!
У відгука 4 коментарів
Garnamama510

Фінал

Майже завершено прийому препарату, на денці баночки залишилося пара пігулок і я готова написати мій результат. Так ось...на почг прийому мене постійно турбувало здуття, нерегулярний стілець і часті болі в області пупка. Особливо хочу виділити здуття, таке відчуття що я ходила постійно надута, щоб не з'їла і не випила. Препарат почала приймати відразу після отримання на почті. Спочатку не помітила особливих змін, може тільки болі зменшились. Видимий результат настав десь на другий тиждень прийому Альфлорекс.
Мій результат на сьогодні:
-болі зникли
-стілець став регулярний і налагодився
-здуття зменшилось ,почало турбувати менше і не так часто, але нажаль повністю не зникло. Ну поки це списую на мою реакцію на сирі овочі, фрукти.
Чомусь думала що прийом пробіотиків допоможе покращити стан шкіри, бо маю проблеми, цього на жаль не сталося.
У відгука 1 коментар
Garnamama510

Допоможіть будь ласка порадою!

Чомусь впевнена , що пані удача мені на жаль не посміхнеться і протестувати цю косметику не зможу, тому маю кілька питань. Маю проблемну шкіру (фото додаю), мене цікавить саме лінійка для проблемної шкіри від цього бренду. Тому підкажіть будь ласка , хто дійсно вже користувався саме цією лінійкою??? І чи допомогла ця косметика в такій як моя чи подібній ситуації?? Буду вдячна за відповіді чи будь які поради як покращити ситуацію. Постійно використовую якісь масочки і скраби але результат на жаль не довгий. Що на рахунок лікування ШКТ то якраз його проходжу, це до слова, спиртним і шкідливою їжею не словживаю і не палю.
У відгука 4 коментарів