Тетяна Новікова
Тетяна Новікова
Знавець
Відгуки Тетяна Новікова
Коментарі Тетяна Новікова
Отримано лайків
9 Like
Тетяна Новікова

Растішка без цукру та лактози

Всім привіт 😉
Із задоволенням пройшли тестування нових йогуртів Растішка без цукру та лактози. Фаворитом серед смаків, як не дивно, все-таки став смак яблуко-персик з свіжою кислинкою та неймовірним ароматом. Навіть не улюблена вівсянка з йогуртом стала смачною, і тарілка з кашею з'їдається, а не розмазується по столу, думаю, мами зрозуміють)
Щодо користі дитячих продуктів без додавання зайвого цукру багато писати не потрібно, це знає і розуміє кожна мама, яка хвилюється за стан зубів своє малечі. Звісно, без цукру не так смачно, скажуть діти. Але нові йогурти Растішка цю думку виправляють, адже вони не тільки корисні, а й смачні. Та й співвідношення ціна/якість, як і кожен продукт торгової марки Растішка, милують око та гаманець, тим більше в умовах пандемії.
Тож сміливо рекомендую нові йогурти Растішка без цукру та лактози до вживання дітям, це корисно, смачно і весело. Поспішайте, колекція магнітів сама себе не назбирає)))
Гарного та вдалого усім дня💖
У відгука 0 коментарів
Тетяна Новікова

Тестування безлактозного йогурту Растішка

Всім привіт ?
Наше тестування розпочалося із зустрічі з неймовірно приємним кур'єром з чудовою посмішкою)
Сподобалось те, що, окрім пробних зразків продукту в яскравій упаковці, до набору входила ще й брендована повітряна кулька, якою із задоволенням можуть бавитися діти.
Перейдемо до тестування самого продукту. Спробували усі чотири смаки безлактозного йогурту Растішка. Старшій доньці найбільше сподобався смак полуниця-банан, молодшій - виноград-яблуко, доречі, останній наповнювач зустрічаю в йогуртах вперше. І хоч мої діти споживають молочні та кисломолочні продукти досить часто, я помітила, що безлактозні йогурти їм дуже сподобалися, і навіть маю думку , що в якості перекусу буду купувати їм саме безлактозні йогурти, оскільки це зменшує навантаження на дитячий організм і одночасно смачно, поживно і корисно.
Наступного разу напишу, як ми з дівчатами після тестування обирали йогурт в супермаркеті.
#naprobuua #naprobuua_Растішка
#Растішка #naprobu_відгуки #Растішка_відгуки
У відгука 0 коментарів
Тетяна Новікова

Кінцевий звіт

Доброго дня. Через посилання з електронної пошти заповнила кінцевий звіт по проекту (в особистому кабінеті кнопки "заповнити звіт", нажаль, так і не з'явилося. При спробі переглянути звіт вже після його завантаження - ось що побачила... Питання - чи враховано мій звіт і чи можливо його переглянути? Дякую.
У відгука 2 коментарі
Тетяна Новікова

Тестирование Cooker Box

Итак, закончили тестировать вкусняшки от Cooker. Остались очень довольны как самим сервисом, так и продукцией. Детям отлично зашли молочные сосиски (напомню, малый срок хранения свидетельствует о натуральности ингредиентов), а нам с супругом - колбаса Президентская, даже делала ему бутерброды на работу. В целом результатами тестирования осталась довольна, могу смело рекомендовать друзьям Cooker box , ребята, вы составите достойную конкуренцию другим видам доставки. И, конечно же, в условиях пандемии возможность отсутствия необходимости посещения маркетов и бесконтактная оплата - это внушает доверие. Так держать и удачи?
У відгука 1 коментар
Тетяна Новікова

Тестування від Cooker

Вчора отримали тестовий набір м'ясної продукції від сервісу "М'ясо та до м'яса" Cooker.
Оперативна доставка, кур'єр в ЗІЗ та з термосумкою, свіжа продукція - суттєві чинники при подальшому виборі сервісу закупівель та доставки нашою родиною. Навіть про любов малечі до магнітиків не забули, дуже приємно.
Не втрималися і спробували сервелат та сосиски. Приємний смак справжніх ковбасних виробів вищого ґатунку, правильний термін зберігання приємно вразили. Продовжуємо тестити.
Дякуємо та смачного усім.
???
У відгука 3 коментарі