Наталочка19974
Наталочка19974
Новачок
Відгуки Наталочка19974
Коментарі Наталочка19974
Отримано лайків
0 Like
Наталочка19974
Доброго дня) моїй донечці 10 місяців, в основному всі пюрешки роблю сама, дуже хотілось би протестувати ті що в пакетиках. Мій розклад дня досить активний, постійно в справах і донечка разом зі мною тому хотілось би спробувати під час прогулянки чи інших справ таке фасування пюре.
У відгука 0 коментарів
Наталочка19974
Робила пташине молоко за допомогою желфікс , це напевно найкращий загущувач який я коли небудь бачила. Швидко, красиво, рівномірно, просто чудо. Доречі мої джеми та варення пройшли випробування часом, стоять тепер і очікують зиму, всі баночки красиві, варення густе, а джеми без комочків)
У відгука 0 коментарів
Наталочка19974
#НатанаПробу Під час відпустки захотіли чогось не звичайного до чаю, на допомогу прийшов #желфікс на 1кг персиків) 15 хв і в нас є смачнючий джем навіть на відпочинку далеко від дому! Швидко та смачно!! #напробу #желфікс #напробужелфікс
У відгука 0 коментарів
Наталочка19974
#НатанаПробу по цьому хештегу шукайте в інстаграм мої тестування) Для приготування я використовувала 1 кг апельсинів в очищеному вигляді, далі все за рецептом! Спочатку я приготувала апельсинове варення. Готування було простим, тому великий + виробнику , людина яка вперше це робить може справитися з таким завданням! Про саме варення: спочатку воно видалось мені рідким, але через деякий час воно гарно загусло , набуло яскравого апельсинового кольору. На смак дійсно смачне ,одна баночка його закінчилася протягом дня, проте смак апельсина чітко не виражений, хочеться якоїсь кислинки. Потім я приготувала яблучне варення, робила так само як апельсинове тільки варила довше , хвилин 15-20. Звісно смак залежить від яблук у мене були зелені яблука тому варення трішки з кислинкою. Це варення моїм домашнім сподобалося найбільше! Обоє видів варень вийшло по 3 пів літрових баночки . Сайт #напробу надав по 3 пакетика з пектином із цитрусових та з пектином із яблук ( його добавляла в яблучне варення) , я використала 2 шт, ще 4 залишилося, тому буду ще пробувати щось готувати) #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
У відгука 0 коментарів
Наталочка19974
Ми користуємося далими підгузниками вже третій день і ось що я можу сказати: Дизайн підгузників продумано дуже круто. Виглядають вони красиво, є зручними рнзиночки на спині, під ніжками та на застібках. Застібки надійні , зручні навіть після того як їх декілька раз перезастібати . Підгузники добре підлаштовуються під дитину, гарно сідають та прилягають. Особисто у мене не було випадків із протіканням коли дитина активна. Після ночі , коли підгузок повний, протікань не було, чудово ввібрав вологу тому ніяких подразнень, почервонінь та висипів не спостерігаю. Так як ми трішки прихворіли було важливо спостерігати за втратою рідини в цьому нам чудово допоміг індикатор вологи. Правда технології його не є ідеальними тому потрібно дивитися також по самому підгузники ,а не сподіватися лише на індикатор. Також з мінусів це запах, відчувається якийсь не зрозумілий запах на подобі фарби чи щось такого. Якщо потримати його поза упаковки трохи вивітрюється. Взагалі я задоволена підгузниками. Також хотіла б попросити виробників випускати щось на подобі підгузників- трусиків для меньших розмірів. Так як нам вже 6 місяців але по розмірах ще малі одівати підгузник це справжній квест, думаю з трусиками було б зручніше. Можливо розмір 3 вже є але я його ще не зустрічала.
У відгука 2 коментарі